Planner (Personeel)
bouwens&
Amsterdam, NH, Netherlands
4 dagen geleden

bouwens& is per direct op zoek naar een Planner.

Samen met je collega-planner ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse en lange termijn bezetting van onze receptie-, beveiligings- en chauffeursdiensten bij opdrachtgevers.

Het garanderen van een 100% bezetting is jouw belangrijkste drijfveer.

In een geavanceerd planningssysteem werk je vooruit en informeer je onze medewerkers en opdrachtgevers tijdig en vriendelijk over het rooster en eventuele veranderingen.

Je verwerkt aanvragen zoals vakanties, ziekte en verlof.

Met wie werk je samen?

Als Planner ben je een spin in het web en bewaak je de continuïteit en voortgang van de afdeling Planning. Je werkt samen met een collega-planner en vormt een team met de Manager Operations, Business Support en Finance.

Samen met de planner ben jij verantwoordelijk voor de bezetting bij klanten en bouw en beheer je de roosters. Jij zorgt voor de capaciteitsplanning en dat de korte en lange termijn planning staan als een huis.

Je hebt een signalerende functie en gaat regelmatig met de Manager Operations en Security Managers om de tafel om jouw bevindingen met betrekking tot de bezetting van medewerkers bij de opdrachtgevers te bespreken en een actieplan uit te stippelen.

Zo zorgen jullie er met elkaar voor dat de bezetting wordt gegarandeerd, je stuurt aan op de capaciteitsplanning zoals het coördineren van over,- en onder uren van medewerkers met als resultaat dat de opdrachtgevers en medewerkers tevreden zijn.

Je werkt vanuit Amsterdam en bent flexibel om met de Manager Operations opdrachtgevers te bezoeken om roosters en planning nog beter te organiseren.

 • Je hebt een HBO-opleiding, bijvoorbeeld Facility Management, Logistiek of Economie;
 • Je hebt minimaal twee jaar werkervaring als planner in een servicegerichte omgeving;
 • Je bent zeer stressbestendig, je denkt altijd in oplossingen;
 • Je bent organisatorisch sterk; je hebt overzicht en je bent multifunctioneel;
 • Je kunt snel schakelen in ad-hoc situaties en in de diverse verschillende werkzaamheden;
 • Je bent flexibel, hebt geen 9 tot 5 mentaliteit;
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Je bent zelfstandig en proactief.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier