Big Data Architect bij een top werkgever
CareerValue B.V.
Amsterdam, NL
4 dagen geleden
source : ICTerGezocht.nl

Middels o.a. Data Science, Artificial Intelligence en Machine Learning ga je voor jouw klanten een (nieuwe) data gedreven bedrijfsstrategie opstellen.

Daarvoor stel je in samenspraak met de klant de KPI s op en ga jij jouw expertise inzetten. Dit kan van scratch af aan, maar ook veel klanten zijn al zeer data gedreven.

Met jouw ervaring ben je vrij in het toepassen van jouw technieken zodat jij de ruimte krijgt de beste resultaten neer te zetten.

Functie-eisen :

 • Afgeronde WO opleiding, bij voorkeur een econometrische, statistische, wiskundige en / of technische achtergrond;
 • Minimaal 5 jaar hands-on ervaring met het analyseren van data door statistical modelling, machine learning en / of artficial intelligence;
 • Ervaring met software packages als R en SAS ;
 • Ervaring met verschillende programmeertalen zoals SQL , Python , R, C , Scala , VBA , etc;
 • Ervaring met verschillende Machine Learning technieken;
 • Aangetoonde kwaliteit als Data Scientist / Architect;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlands e taal en goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Bedrijfsomschrijving :

  Voor mij opdrachtgever ben ik opzoek naar een Big Data Architect die beschikt over minimaal vijf jaar ervaring als Data Scientist, Engineer en / of Architect.

  Deze organisatie is groot geworden in het oplossen van de moeilijkste uitdagingen in de IT. Wegens de grootte van de organisatie zijn er verschillende business units die ieder een eigen expertise hebben.

  Ze leveren diensten op het gebied van : technologie, digitaal, consultancy, strategie en operaties. Het zijn absolute marktleiders met expertise in meer dan 45 sectoren en samenwerkingen met meer dan 75% van de top 500 meest goedlopende bedrijven op basis van hun jaaromzet wereldwijd.

  Ze hebben dus een internationaal karakter en streven ernaar om de manier hoe de wereld werkt en leeft elke dag te verbeteren door middel van innovatie.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier