Analyst Financial Advisory Services
MAZARS
Rotterdam, NL
5 dagen geleden

Haal jij, net als wij, je motivatie uit waarderingsvraagstukken of due diligence opdrachten bijvoorbeeld in het kader van een fusie of overname?

Dan is de functie van Analyst bij Mazars Rotterdam op jouw lijf geschreven.

Werken bij Mazars betekent dat jij als onderdeel van het Financial Advisory Services (FAS) team een waardevolle bijdrage levert aan de kwaliteit van onze dienstverlening door professioneel en nauwkeurig aan de slag te gaan.

Als Analyst Financial Advisory Services houdt jij je bezig met waarderingen en het uitvoeren van due diligence onderzoeken in het kader van fusies en overnames.

Je ondersteunt en adviseert onze cliënten bij dergelijke vraagstukken en werkt in een multidisciplinair team van accountants, fiscalisten, juristen en consultants waarbij je gebruik maakt van je analytisch vermogen en creativiteit.

Je werkt in een compact team met korte lijnen waarbij je direct onder de begeleiding van een junior manager of manager zult werken.

Je voert diepgaande analyses uit voor de klant. Deze analyses beschrijf je in een duidelijk rapport. Onze opdrachtgevers zijn Nederlandse en buitenlandse ondernemingen.

We vragen je in deze functie om ondernemerschap te tonen en een bijdrage te leveren aan de verdere groei en positionering van onze FAS praktijk.

We groeien namelijk behoorlijk en willen deze groei graag continueren.

Wat bieden wij?

Mazars biedt je een prachtige carrière met ruime aandacht voor coaching en vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling, maar bovenal een goede werksfeer met betrokken collega’s.

Je wordt breed opgeleid en maakt kennis met de vele facetten van het vakgebied. Als jij onze organisatie komt versterken word je gekoppeld aan een persoonlijke mentor die jou begeleidt en coacht waardoor jij jouw toekomst in goede banen kan leiden.

Daarnaast kun je rekenen op een uitstekende studieregeling met diverse vakinhoudelijke en persoonlijke vaardigheidstrainingen die je helpen in jouw verdere loopbaan.

Op deze manier blijf je werken aan jouw professionaliteit, integriteit en focus op kwaliteit.

Verder bieden wij :

 • Marktconform salaris
 • Goede coaching & begeleiding
 • Goede werk-privébalans
 • Uitstekende opleidingsmogelijkheden
 • Premievrij pensioen
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier