Bijbaan Verkoopmedewerker Keuken
Ikea
Haarlem, Netherlands
3 dagen geleden

Candidate Profile Hej verkoopmedewerker keukens!

Help klanten om van hun keuken een droomkeuken te maken. Samen met 500 collega’s inspireer je honderden klanten. Van grote orders tot kleine bestellingen.

Met de focus op sustainability. En voor 12 uur per week, in het weekend of juist in de avond. Dat past toch perfect naast je andere bezigheden?

En of dat allemaal kan bij de IKEA-vestiging in Haarlem? Zeker weten.

Een werkplek waar je je thuis voelt

Klanten zien vertrekken met jouw aangeraden producten en een grote glimlach. Of misschien zelfs met een complete droomkeuken.

Daar krijg je een energie boost van. Voordat het zover is, krijg je eerst een uitgebreide inwerkperiode. Wel zo fijn, want dan leer je direct de fijne kneepjes van het vak als verkoopmedewerker keukens.

En daarna? Dan werk je minimaal 12 uur per week samen met een hecht team. Wat je precies doet? Denk aan het :

 • verkopen van keukens.
 • helpen van klanten. Ze komen zelfs terug speciaal voor jouw adviezen.
 • voeren van gesprekken met klanten om hun droomkeuken te realiseren.
 • verwerken van kleinere orders.
 • nauwkeurig vastleggen van alle administratie.
 • Dit is IKEA

  Kan je het je voorstellen? IKEA is ooit begonnen als klein postorderbedrijf in Älmhult, een Zweeds dorp op het platteland.

  En ondertussen te vinden in 63 landen met een uniek assortiment. Met trots! Het liefst zijn alle 6.000 collega’s in Nederland de hele dag bezig met het overtreffen van alle klantverwachtingen.

  Sterker nog, we gaan nog veel verder dan dat. Het is ons doel dat ons bedrijf een positieve verandering realiseert in de samenleving.

  Daarom zeggen we ook : We hebben een passie voor het dagelijks leven thuis. We willen een beter dagelijks leven mogelijk maken voor zoveel mogelijk mensen.

  Werken in een team waar iedereen 100% voor elkaar klaarstaat. Dat zie je helemaal zitten. Op onze keukenafdeling in Haarlem werken in totaal 42 collega’s.

  Waaronder jouw buddy die je coacht. Soms is het even hollen en sprinten tijdens de piekmomenten. En op de momenten wanneer het iets rustiger is, pak je zelf allerlei taken op.

  Zo vliegt de dag voorbij én leer je ondertussen ook je collega’s goed kennen. Want samenwerken doen we graag, goed en veel of zoals Liv Venema, verkoopmedewerker keukens het zegt :

  Hoe langer ik op de sales werk bij de keukenafdeling, hoe beter ik het bedrijf, de collega’s en systemen leer begrijpen.

  Doorvragen, goed luisteren en creatief denken is extra belangrijk in dit werk. En dat allemaal samen maakt dat ik na elke werkdag met een voldaan gevoel naar huis ga.

  Dit ben jij

  Jouw werk als verkoopmedewerker keukens is een ware breinbreker. We noemen het ook wel werk op niveau’, want er komt veel kijken bij het samenstellen van droomkeukens.

  Die uitdaging durf je aan. Vol overtuiging maak je van alle klanten fans en laat je zien dat je timemanagement tot in de seconde onder controle hebt.

  Ook ben je het best te beschrijven als een snelle denker met een gezonde dosis lef. En om het af te maken heb je :

 • een MBO+ werk en denkniveau.
 • de handigheid om je systemen snel eigen te maken.
 • Goed voor onze aarde én voor jou

  Wat we vandaag doen, gaan we morgen weer iets beter doen. Want samen zorgen we voor de mens en het milieu. En IKEA zorgt ondertussen ook goed voor jou.

  Want als verkoopmedewerker keukens krijg je :

 • als je 21 jaar of ouder bent, verdien je een basis salaris tussen
 • de €11,58 en €13,50 per uur, afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Inclusief vakantiegeld én dertiende maand komt dit neer op een uurloon tussen de €13,47- en €15,70- per uur.

  Standaard wordt je vakantiegeld in mei uitbetaald en de 13e maand in december, maar je kunt er voor kiezen om deze maandelijks te ontvangen.

 • de opleiding Kitchen Academy. Hier leer je alles over het ontwerpen en verkopen van keukens.
 • een bonusregeling.
 • Wanneer je in de avond of in het weekend werkt ontvang je een extra toeslag bovenop het basissalaris. Dit is minimaal 25% en kan oplopen tot maximaal 100% toeslag.
 • N.b. Je krijgt alleen toeslag over het bruto basis uurloon, niet het uurloon incl vakantiegeld en 13de maand

 • 15% personeelskorting bij alle IKEA-winkels in Nederland. Zodra je proefperiode voorbij is natuurlijk.
 • de reiskosten voor het openbaar vervoer worden volledig vergoed. Reis je toch met de auto? Dan krijg je een tegemoetkoming voor de gemaakte reiskosten.
 • Met kleine stappen een groot verschil

  Maak deel uit van een inspirerende, plezierige en snel ontwikkelende omgeving. Dat zie je helemaal zitten als verkoopmedewerker keukens.

  Solliciteer dus vóór 8 Aug 2022. Daarna :

  1.bellen we je binnen 72 uur voor een korte kennismaking.

  2.heb je een kennismakingsgesprek met een Teammanager Sales

  3.hoor je binnen 14 dagen of je bent aangenomen!

  Heb je nog vragen? Over de vacature of de sollicitatieprocedure? Laat het Elsa Rodrigues, Recruitment en Sourcing Specialist weten via 0610083705 of elsa.

  rodrigues1 ingka.ikea.com . Wij kijken ernaar uit om je te mogen ontvangen in onze IKEA Workfamily.

  Waarom je van ons zult houden

  Vanuit de diepe Zweedse bossen, hebben we onze cultuur en waarden verspreid over de wereld. Onze basis komt vanuit onze schitterende woninginrichtings-produkten en oplossingen, gemaakt met respect voor onze aarde, die miljoenen consumenten bereiken.

  Wij kunnen dit doen door onze fantastische medewerkers die op alle fronten verschillend zijn maar die de passie voor woninginrichting gemeen hebben.

  Wij dragen allemaal bij vanuit onze unieke persoonlijkheden en we willen samen groeien en ontwikkelen. Onze visie "een beter bestaan voor zoveel mogelijk mensen" inspireert en leidt ons bij alles wat we doen. Dat is IKEA.

  Wat ons met elkaar verbindt

 • Onze waarden leven
 • Bijdragen door helemaal jezelf te zijn
 • Een passie voor woninginrichting
 • Ontwikkelen door in het diepe te springen
 • De tijd van je leven!
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier