Financieringsspecialist
DPA Professionals
Nijmegen, NL
2 dagen geleden

Wat je gaat doen :

Als financieringsspecialist werk je complexe financieringsaanvragen voor de zakelijke klanten uit. Dat doe je vanuit een evenwichtige risicoanalyse en rendementsberekening.

Je licht de geadviseerde financieringsconstructie en de consequenties daarvan toe aan de klant. Daarnaast analyseer je krediet-, beleggings-, betalings- en cashmanagementaanvragen van klanten en prospects, structureer je financieringsoplossingen en voer je revisies uit.

Binnen de bank ben jij de financieringsexpert, je blijft dus op de hoogte van alle ontwikkeling op gebied van financieringen.

Ook voor het lokale financieringsbeleid lever je input en draag je jouw kennis over aan de (assistent) accountmanagers MKB.

Wat we vragen :

 • Afgeronde HBO opleiding
 • Bijbehorende diploma's en certificeringen
 • Zakelijke Financieringskennis
 • Minimaal 2 á 3 jaar recente werkervaring in een soortgelijke functie binnen de bancaire sector
 • Correcte beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Minimaal 36 uur per week beschikbaar
 • Graag ontvangen wij enkel de profielen die voldoen aan de bovengenoemde vereisten. I.v.m. een streng selectieproces

  Wat we bieden :

  Wanneer je als professional voor DPA Benkis kiest als volgende carrière stap dan kies je voor meer uitdagingen, afwisseling, persoonlijke groei, leuke collega's en veel persoonlijke aandacht.

  We bieden je naast de vakgerichte opleidingen ook competentietrainingen en kennissessies zodat je jezelf kunt blijven ontwikkelen.

 • Marktconform salaris met aantrekkelijke bonusregeling en 8% vakantiegeld
 • Verschillende arbeidsovereenkomsten zoals : dienstverband of projectovereenkomst
 • Mogelijkheid voor een leaseauto of reiskostenvergoeding
 • Goede pensioenregeling
 • Maandelijkse vaste onkostenvergoeding
 • Collectieve korting op ziektekostenverzekering
 • Je werkomgeving : Bedrijfsprofiel

  Bedrijfsprofiel

  DPA Benkis is een professioneel en flexibel detacheringsbureau dat gespecialiseerd is in het detacheren van medewerkers op het gebied van operationele kernfuncties bij banken en verzekeraars.

  Dankzij onze mensen en onze manier van werken mogen wij alle gerenommeerde banken en verzekeraars tot onze klanten rekenen.

  Ons motto 'improving your performance' benadrukt onze ambitie om zowel professionals als opdrachtgevers te faciliteren in hun ontwikkeling en groei.

  Bedrijfscultuur

  Onze collega's zijn vakbekwame specialisten met passie voor hun vak en het is onze ambitie hen te voorzien van leuke uitdagende opdrachten.

  Dit doen wij door gedegen, en met gevoel van empathie de juiste match te maken tussen opdracht / opdrachtgever en de juiste DPA Benkis collega.

  Onze medewerkers zijn gedreven mensen die goed op de hoogte zijn van de ontwikkelingen in hun vakgebied.

  Solliciteren

  Geïnteresseerd? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie met uitgebreid CV. Voor verdere vragen kan je ook rechtstreeks contact opnemen met Nina Schuitema op 06 - 82481947 of per mail nina.schuitema dpa.nl

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier