Electrical Engineer
Xelvin
Alkmaar, Netherlands
3 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Functieomschrijving Complexe elektra projecten, samenwerken in een team en iedere dag de zaken rondom het project van A tot Z managen?

Voor een netbeheerder zoekt Xelvin een Electrical Engineer in Alkmaar. Jij wordt de specialist voor alle elektrotechnische ontwerpen en plannen.

Waar moet je dan aan denken? Een bestaand pand of juist een bouwterrein. De stip op de horizon is helder : er voor zorgen dat woonwijken voorzien worden van stroom.

Hoe ziet jouw dag eruit als Electrical Engineer? Je dag begint met een overleg met het team van projectmanagers en uitvoerders.

Voor een project moet er nog een vergunning aangevraagd worden, en vanmiddag moet er een tekening af zijn voor de aansluiting naar een groot kantoorpand.

Je bent hier al een paar keer geweest en hebt precies in kaart gebracht hoe de bekabeling het beste kan om te zorgen dat het hele pand voorzien is van elektriciteit en energie.

Functie-eisen Wanneer ben je een aanvulling voor het team? Mts opleiding Ervaring met laag- en / of hoogspanning is mooi meegenomen Wij bieden Salaris tussen € 2.

 • 500 en € 3.750 bruto per maand o.b.v. 40 uur per week; 25 vakantie & 13 atv-dagen; Wat betreft de toekomst : wij betalen 2 / 3 van je pensioenpremie en jij 1 / 3;
 • Na het jaarcontract bij Xelvin krijg je een contract voor onbepaalde tijd bij het bedrijf.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier