Grensdisponent te Duisburg (DE)
ProRail
Eindhoven, NL
6 dagen geleden

Heb jij altijd al willen weten hoe het is om te werken bij dé spoorinfrastructuurbeheerder van Nederland? En lijkt het je leuk om eens in het buitenland te werken? Lees dan snel verder!

Grensdisponenten en Regionaal Verkeersleiders zijn belangrijke schakels in het logistieke proces van ProRail, reizigersvervoerders en de goederenvervoerders.

Zij zijn de spil tussen het landelijke en regionale product en werken onder aansturing van het Centraal Monitor en Beslis Orgaan (CMBO) van Verkeersleiding op het Operationeel Controle Center Rail (OCCR) in Utrecht.

Voorbeelden van werkzaamheden zijn het optimaliseren van de verkeersstromen in een bepaald gebied door voortdurend de uitvoering van het logistieke plan te volgen, op zoek te gaan naar de mogelijke conflicten en deze op te lossen.

Als grensdisponent ben je verantwoordelijk voor het ophalen en delen van informatie over internationale (goederen)treinen tussen Nederland en Duitsland.

Zo draag je bij aan de soepele afhandeling van het internationale treinverkeer.

Tijdens jouw introductieperiode en opleiding (ongeveer 3 maanden fulltime) word je ingewerkt en begeleid door een collega.

De werkzaamheden vinden in Duisburg (Duitsland) plaats (Vanwege de Corona maatregelen vindt het werk tijdelijk in Eindhoven plaats).

Je woon-werk verkeer mag maximaal 1 uur zijn naar Duisburg (per enkele rit). Het is van groot belang dat jij zeer goed Duits spreekt en schrijft, anders kan je deze functie echt niet uitvoeren helaas.

Is jouw interesse gewekt, reageer dan nu en we maken graag kennis met je!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier