Junior Bouwkundig MW voor vaste aanstelling
hetuitzendbureau.nl
Boornbergum, Netherlands
2 dagen geleden

Voor een organisatie in de regio Boornbergum zijn we op zoek naar een startend Bouwkundig Medewerker. Het bedrijf doet veel verschillende werkzaamheden die gelinkt zijn aan de bouw.

Het is geen fysiek zwaar werk. Je doet onder andere verschillende soorten metingen en word binnen het bedrijf opgeleid om advies te kunnen geven aan de klanten.

Dit doe je door op locatie zelf de situatie te gaan opnemen en op basis van harde gegevens deze situatie in kaart te brengen zodat er een advies aan de klant gegeven kan worden.

Je bent dus erg veel op onderweg. Omdat je blanco in deze functie gaat starten word je gekoppeld aan een collega die je het echte vak gaat leren.

Een leuk functie voor een starter in de bouw die graag wil groeien naar een zelfstandige functie binnen een groeiende onderneming

Wat vragen wij

Afgeronde Mbo richting Bouw (diploma)

Flexibiliteit

In bezit van Rijbewijs B

Bereid zijn om te reizen in voornamelijk regio Noord maar soms mag je met een collega mee naar het midden van het land

Wat bieden wij

Een vaste baan binnen een mooie en groeiende onderneming met meerdere vestigingen in Nederland, ben je geïnteresseerd neem dan contact met me op via de mail of via de telefoon.

pieter.vanderschaaf hetuitzendbureau.nl of bel me op 06-49981100 Dit is jou kans om in een bedrijf te groeien waar je veel kunt leren en een prachtige toekomst op kunt bouwen

Vacature delen : Solliciteer direct

Solliciteer direct

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier