Servicemonteur
Covebo
Middelburg, NL
1 dag geleden
source : Bouwvacatures

Wij zijn op zoek naar een servicemonteur met een brede achtergrond. Heb jij gedegen kennis en ervaring in hydrauliek, pneumatiek en mechaniek en vind je het leuk om dit te gebruiken in de praktijk, lees dan verder!

Als servicemonteur ga je namelijk aan de slag met zware voertuigen, denk hierbij aan land- en wegenbouwmachines. Het grootste deel van je werkzaamheden zullen bestaan uit onderhoud en reparatie van deze machines in de werkplaats.

Maar ook op locatie werken is geen uitzondering. Het is van belang dat je al enige ervaring hebt, je zult namelijk zelfstandig diagnoses moeten stellen en bijkomstige storingen moeten zoeken en oplossen.

Deze kennis heb je ook nodig om de klant te adviseren over de nodige werkzaamheden. Zijn alle inspecties, servicebeurten en reparaties uitgevoerd?

Dan is het van belang dat je de correcte administratie afhandelt, denk hierbij aan servicerapporten en urenadministratie.

Wie zoeken wij?

 • Je hebt een relevante en praktijkgerichte MBO opleiding afgerond. Denk hierbij aan Allround monteur mobiele werktuigen of allround monteur landbouwmachines
 • Je bent ons visitekaartje. We zoeken dus iemand die van aanpakken weet, die de klant goed kan adviseren en kwaliteit levert.
 • Je hebt minimaal enkele jaren ervaring als monteur van grote rijdende machines
 • Jij houdt er van om je werkdag af te maken en hebt dus geen 9 tot 5 mentaliteit
 • Heb je een (basis)kennis van de Duitse of Engelse taal zien wij dat als een pré
 • Opleidingsniveau : MBO

  Bedrijfsomschrijving

  Je komt te werken in een groot familiebedrijf dat al meer dan 100 jaar bestaat. Eén van de onderdelen zijn (land)bouwmachines.

  Ze verkopen, produceren, repareren, onderhouden en keuren diverse machines van diverse merken.

  Het is een veelzijdig bedrijf waar veel belang wordt gehecht aan het personeel. Je wordt dus snel onderdeel van de familie.

  Arbeidsvoorwaarden

  Wat krijg je ervoor terug?

  Je komt terecht in een familiebedrijf waar je gerespecteerd wordt voor wie je bent

  Je zal deel uitmaken van een dynamisch team waar genoeg ruimte is voor eigen initiatief en inbreng

  Het is een goed draaiend bedrijf dat al tientallen jaren stabiel groeit en waar ook ruimte is voor groei, je krijgt dan ook de mogelijkheid om je verder te scholen

  Je kan rekenen op een goed salaris waarbij we kijken naar je opleiding, kennis en ervaring

  Omdat goed gereedschap belangrijk is voor vakwerk krijg je van ons de meest moderne hulpmiddelen ter beschikking.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier