Senior C# .NET Developer
We are you
Amsterdam, Netherlands
23 uur geleden
source : OnlyEngineerJobs

Stel je voor : je werkt elke dag intensief samen met innovatieve, ambitieuze klanten als Van Lanschot, Eneco, Enexis en Ixxi en KPN Netwerk.

In een multidisciplinair team, waarin je als .Net developer van concept tot ontwikkeling betrokken bent bij de ontwikkeling van omvangrijke digitale platformen.

Platformen die de kernprocessen van de klant raken en bepalend zijn voor de business. Daarbij krijg je alle vrijheid en is er niemand die zegt wat je moet doen.

Je draagt zelf de verantwoordelijkheid om samen met de klant en je collegaâs de beste oplossing te realiseren. Klinkt als een utopie?

Nee hoor, bij We are you hebben we zoân baan voor jeJouw rolBij We are you kom je terecht in een vooruitstrevende, hands-on organisatie zonder managers.

Je werkt in een zelfsturend team waar ook de klant onderdeel van uitmaakt. Met dit team sta je dagelijks voor de uitdaging om de huidige platformen te optimaliseren en nieuw maatwerk te ontwikkelen en te ontsluiten in CMS’en en Content Experience Platformen als Umbraco en Sitecore.

Voor zowel de klant als je collega’s ben je dé technische spil. Ook deel je je kennis graag met je collega’s. Samen met hen zorg je ervoor dat ons werk naar een nog hoger niveau wordt getild.

Wie we zoekensterk in het bedenken van maatwerk oplossingen die aansluiten op de huidige platformenruime ervaring met het aanpassen van databases en het bouwen van webservicesminimaal 2 jaar ervaring met C#, MVC, HTML5, JavaScript, CSS3 en webservicesbeheersing van de Nederlandse taal (Dutch speaking)actuele kennis van de nieuwste technieken en ontwikkelingenWat we bieden450 inspirerende We are you collega’s een diversiteit aan toonaangevende klantenalle ruimte om te groeien en jezelf te ontwikkeleneen informele en open werksfeerarbeidsvoorwaarden die passen bij een digital agency dat het beste wil voor zijn mensen (28 vakantiedagen, elke dag een gezonde lunch, mogelijkheid om aandelen te kopen, reiskostenvergoeding, de beste apparatuur en tools en nog veel meer)

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier