Begeleider Elfgard
Raphaëlstichting
Tuitjenhorn, NL
5 dagen geleden

Wat ga je doen?

Elfgard is een woongroep voor cliënten in de leeftijd van 14 tot 22 jaar. De cliënten hebben een verstandelijke beperking en daarnaast ook bijkomende problematiek zoals autisme.

Verbale en fysieke agressie kan voor komen, maar hierin word je geschoold en begeleid.

Je gaat aan de slag in een gezellig team, en wordt ingewerkt op een manier die helemaal bij jou past. Wij draaien zowel diensten op de groep, maar bieden ook 1 op 1 begeleiding aan onze bewoners.

Als begeleider ondersteun je de cliënten volgens het opgestelde zorgplan. Dit plan wordt samen met de ouders van de bewoners, de persoonlijk begeleider en gedragsdeskundige opgesteld.

Jij zorgt voor een veilige en fijne omgeving op de woongroep samen met jouw team van collega’s. Je diensten draai je van maandag tot en zondag tussen 7 : 00 ’s ochtend en 22 : 00 uur ’s avonds.

Wij bieden jou :

 • Een salaris conform CAO (Gehandicaptenzorg), in schaal 40. Dat betekent dat je een salaris tussen de €2236 en €3154 per maand verdient op basis van een fulltime werkweek (36 uur).
 • Een jaarcontract voor 24 uur per week, met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Jij hebt de keuze uit interessante secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een fietsplan, een computerplan of de keuze om hier vakantie-uren van te kopen.
 • Een goed pensioen via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn, 8% vakantiegeld en 8,3 % eindejaarsuitkering.
 • De mogelijkheid om verschillende trainingen, cursussen en workshops te volgen om jouw kennis op pijl te houden.
 • Wij vragen :

 • Een collega met een afgeronde opleiding richting Maatschappelijke Zorg of Pedagogiek op minimaal mbo 3 niveau.
 • Ervaring met de VG doelgroep is een pré. Er komt veel op je af in de begeleiding, daarom is het fijn als jij de kennis hebt hoe te handelen.
 • Je bent flexibel en kunt inspelen op veranderingen.
 • Je bent een teamspeler : je kunt goed reflecteren op jouw handelen en werkt fijn samen met de collega’s in het team.
 • Kennis van de antroposofie is fijn, maar we vertellen je hier ook graag over.
 • Interesse?

  Ben jij na het lezen van deze vacaturetekst enthousiast geworden en zou je graag deel willen gaan uitmaken het team bij Elfgard?

  Solliciteer dan direct! Stuur je cv en motivatie per mail naar : solliciteren raphaelstichting.nl en vermeld in de titel Begeleider Elfgard.

  Op 20 september zullen wij een eerste selectie maken van de binnengekomen sollicitaties en verdere gesprekken inplannen.

  Heb je nog wat vragen naar aanleiding van deze vacature? Stel ze dan per mail aan onze recruiter Judith Hamers. Dit kan per mail via j.

  hamers raphaelstichting.nl of per whatsapp via 06-38298406.

  Gedurende het sollicitatieproces is het belangrijk dat jij een VOG kunt krijgen. Uiteraard kun je de kosten hiervan bij ons declareren op het moment dat je start.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier