Saar in de ouderenzorg
Saar aan Huis
Heemstede, Noord Holland, NL
2 dagen geleden

Saar

Vind jij het leuk om ouderen hulp in huis te bieden? Wil jij zorgen dat ze prettiger thuis kunnen blijven wonen en zich minder alleen voelen?

Kom dan werken als Saar’. Saar aan Huis zoekt altijd gemotiveerde mensen die aanvullende mantelzorg bij ouderen willen verrichten.

Als Saar doe je nuttig en maatschappelijk werk.

Samen gaan we sociaal isolement bij ouderen tegen en bieden we waar nodig ondersteuning. Lees hier meer over werken als Saar bij Saar aan Huis of solliciteer direct door het doorgeven van je gegevens.

Wat doet een Saar?

Als Saar vind je het leuk om bij cliënten thuis te werken. Je kunt goed met mensen overweg en bent prettig gezelschap. Je verricht werkzaamheden in en om het huis.

De activiteiten kunnen bestaan uit licht huishoudelijk werk, zoals koken, een boodschap doen en er samen op uitgaan. Denk hierbij aan een wandeling, een museum bezoeken, winkelen of vergezellen bij een doktersbezoek.

Bij ouderen met dementie zorg je voor structuur gedurende de dag. De wensen van de cliënt staan voorop. Die moet zich op zijn gemak voelen bij de Saar.

Daarom werken wij met vaste adressen, zodat een cliënt altijd dezelfde Saar ziet. Desgewenst onderhoudt de Saar ook contact met de familie.

Bekijk de voor meer informatie.

Werkwijze Saar

Tijdens een persoonlijke kennismaking staan we uitgebreid stil bij wederzijdse verwachtingen. We willen graag wat meer van je weten zodat we later een goede match kunnen maken met een cliënt.

Daarnaast inventariseren we op welke dagen en tijden je wilt werken. Dit kun je uiteraard zelf bepalen. Vervolgens is het aan de vestigingsmanager om de optimale combinatie te vinden met een geïnteresseerde cliënt.

Cliënten kunnen altijd zelf aangeven of een Saar goed bij hen past op.

Als Saar ondersteun je niet alleen een oudere. Het komt ook vaak voor dat je een mantelzorger, familie of vriend, ontlast.

Door jouw aanwezigheid heeft de eigen mantelzorger even tijd voor zichzelf. Als er niet direct een cliënt beschikbaar is, word je op een wachtlijst geplaatst en nemen wij later contact met je op.

Kenmerken van een Saar

 • Zorgzaam en betrokken
 • Betrouwbaar en integer
 • Respectvol en behulpzaam
 • Warm en geduldig
 • Daadkrachtig en verantwoordelijk
 • Ervaren en oplossingsgericht
 • Deskundig en professioneel
 • Vergoeding betaalde mantelzorger

  Wij vergoeden maandelijks de gewerkte uren tegen een overeengekomen uurtarief. Dit gebeurt op basis van de ontvangen urenstaten.

  Dit bedrag is inclusief vakantietoeslag en doorbetaling van het aantal wettelijke vakantiedagen. Wij bieden onze Saars een marktconform uurtarief.

  Onze Saars verrichten hun werkzaamheden onder de Rijksoverheidsregeling Dienstverlening aan Huis . Dit betekent dat er geen loonheffing wordt ingehouden.

  Hierdoor heb je geen recht op een werkloosheidsuitkering, een ziektewetuitkering of een arbeidsongeschiktheidsuitkering, mocht het werk wegvallen.

  Het houdt ook in dat een Saar niet meer dan drie dagen per week bij dezelfde opdrachtgever kan werken.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier