Procesoperator
Pro Industry
Breda, Noord-Brabant
1 dag geleden
source : nationale vacaturebank

Als procesoperator ligt de nadruk op het bewaken van het fabricageproces, via het bedienen van computergestuurde installaties.

Je zorgt voor de realisering van de geplande productie in de gewenste kwaliteit en je werkt samen binnen het team van collega’s aan de continue verbetering van het productieproces.

Je bekijkt de kwaliteit en zorgt ervoor dat alles loopt zoals gepland. Indien er problemen zijn, zoek je samen met je collega's naar een oplossing of spreek je jouw teamcoach hierover aan.

Klinkt dit als een baan voor jou? Lees dan snel verder!

Na een intensieve inwerkperiode word je samen met je collega's verantwoordelijk voor de productie van verpakkingsoplossingen of voor de verwerking van de natuurlijke grondstof van dit product, waarbij je met diverse machines aan de slag gaat.

Je takenpakket bestaat onder andere uit :

 • Gestalte geven aan continue verbetering in het proces.
 • Assisteren bij technisch onderhoud of aanpassingen.
 • Meerdere keren per dag houd je je bezig met het ombouwen / afstellen van de machines.
 • Je levert een bijdrage tot het verbeteren van de productiviteit, door in teamverband telkens te streven naar de meest optimale resultaten.
 • Schoonmaken van machines en werkplek.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier