Stagiair Event Management
Allianz
Zuid-Holland
37 dagen geleden

Introductie

Wij zoeken een enthousiaste en gedreven 3e jaars student met een eventgerichte opleiding (zoals HBO Leisure Management / Vrijetijdsmanagement, HBO Hospitality & Evenement Management of MBO Evenementen & Hotelmanagement) voor een meewerkstage van ongeveer 5 maanden, passend binnen de stageperiode van de opleiding.

Organisatie

Allianz is the HOME for those who DARE!

Over Allianz in de Benelux

Allianz is een wereldleider in verzekeringen en financiële dienstverlening, met een aanwezigheid in meer dan 70 landen en meer dan 140.

000 medewerkers in dienst van ruim 86 miljoen klanten. In de Benelux biedt Allianz, via adviseurs, verzekeringsproducten en -

diensten voor particulieren, zelfstandigen, het MKB en grote ondernemingen. Allianz in Nederland bedient meer dan 1,3 miljoen klanten met behulp van distributiepartners en haar direct writer Allsecur.

Allianz heeft in Nederland circa 1.000 medewerkers en een omzet van € 1,1 miljard. Allianz bedient in België en Luxemburg meer dan 900.

000 klanten, heeft ruim 950 medewerkers en een omzet van € 2,1 miljard.

Durf dus gerust! Kom bij Allianz werken en versterk ons team.

Wat ga je doen?

Je komt te werken op de afdeling Events van Allianz Nederland Groep. Deze afdeling is verantwoordelijk voor alle events die Allianz organiseert voor haar BtB relaties en voor haar medewerkers in opdracht van het management.

Binnen deze afdeling ga je de Event Marketeer ondersteunen.

Tijdens deze stage werk je volledig mee op de afdeling Events. Je wordt begeleid door de Event Marketeer en je krijgt diverse werkzaamheden betreffende het organiseren van een evenement gedelegeerd.

Je ondersteunt bij de ontwikkeling en uitvoering van interne en externe evenementen (eventueel ook buiten kantoortijden).

Het betreft o.a. events zoals een Allianz Congres, Town-halls etc. Werkzaamheden bestaan o.a. uit selectie van genodigden, uitnodigingstraject, draaiboek en gastenlijsten voorbereiden.

Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden en creativiteit zijn van belang.

Uiteraard krijg je daarnaast voldoende tijd en gelegenheid om aan je opdrachten vanuit je opleiding te werken.

Wat breng je mee?

Ben jij een proactieve 3e jaars student met een passie voor het organiseren van evenementen en beschik je aantoonbaar over de volgende competenties :

 • Accuraat
 • Communicatief vaardig (zowel schriftelijk als mondeling)
 • Administratief sterk
 • Kwaliteit gericht
 • Affiniteit met Excel
 • Aanbod

  Wat krijg je ervoor terug?

  Een goede manier om kennis te maken met Allianz is een stage. Wanneer je bij ons een stage volgt, krijg je volop de gelegenheid het vak te leren en te ontdekken waar nu precies jouw interesses en kwaliteiten liggen.

  Je wordt goed begeleid en krijgt alle ruimte om bijvoorbeeld met collega’s van andere afdelingen samen te werken. En ook belangrijk : we staan open voor jouw adviezen.

  Vele studenten hebben gebruik gemaakt van de mogelijkheid om bij Allianz stage te lopen en zo de organisatie en het vak te leren kennen.

  Wij kunnen op onze beurt kennis maken met jouw ambitie. Je zou niet de eerste zijn die daar een mooi contract aan overhield.

  Wat bieden wij nog meer?

 • Een goede bedrijfsbegeleider
 • Ruimte voor zelfontwikkeling
 • Een groot netwerk voor later
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier