Arbeidscoach
VluchtelingenWerk Nederland
Zuid-Nederland
6 uur geleden

Vluchtelingen willen niets liever dan aan de slag. De stap van inburgering naar de arbeidsmarkt kan echter groot zijn. Veel vluchtelingen missen een netwerk.

Onze vrijwillige arbeidscoaches begeleiden vluchtelingen naar de arbeidsmarkt, vrijwilligerswerk of een beroepsgerichte opleiding. Maak jij het verschil?

Afhankelijk van jouw beschikbaarheid word je als arbeidscoach gekoppeld aan één of meerdere cliënten. Je brengt in kaart wat de capaciteiten en belemmeringen zijn.

Zo maak je een inschatting van de mogelijkheden gebaseerd op de wensen, werkervaring en persoonlijkheid van je cliënt. Samen stellen jullie een trajectplan op en probeer je jouw cliënt te bemiddelen naar een mogelijkheid om werkervaring op te doen.

Als arbeidscoach is het ook mogelijk om te ondersteunen bij de trainingen die worden gegeven. In deze trainingen besteden we aandacht aan het verkrijgen van inzicht in competenties, vaardigheden, de beroepswens en kennis van de Nederlandse arbeidsmarkt.

Ben je hierin geïnteresseerd? Kijk dan ook eens bij de rol van arbeidscoach ONA!

Herken jij jezelf in bovenstaande en ben jij :

 • Een aanpakker
 • Goed in het leggen van contacten (of beschik je al over een groot netwerk)
 • In staat om iemand te motiveren en te ondersteunen
 • Dan is deze functie echt iets voor jou!

  Wij bieden jou :

  Een stimulerende en uitdagende werkomgeving met ruimte voor je eigen ontwikkeling. Volop mogelijkheden om meer te leren over andere culturen.

  Een prettig team waarin iedereen elkaar ondersteunt om samen vluchtelingen verder te helpen. Alle vrijwilligers werken onder begeleiding van een professional.

  Flexibele werktijden die gemakkelijk in te plannen zijn. VluchtelingenWerk Zuid-Nederland biedt verder ook een inwerkprogramma waaronder de verplichte basiscursus, workshops / trainingen en een reis- en onkostenvergoeding.

  Wij vragen daarnaast al onze medewerkers een Verklaring omtrent Gedrag aan te leveren.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier