Facility Meewerkstage
CEVA Logistics
Eindhoven
2 dagen geleden
 • Job description Wat ga je doen?
 • De afdeling Facility bestaat uit Facility Officers op vier locaties : Heerlen, Eindhoven, Born en Holtum en zijn verantwoordelijk voor zowel inkoop, administratie, technische dienst als receptie.

  In de stage ga je de basis werkzaamheden van deze facility afdeling leren kennen en de Facility Officers ondersteunen met administratieve werkzaamheden.

  Daarnaast dient er voor Benelux een plan uitgerold te worden voor de technische dienst. Hoe is de aansturing en samenwerking binnen dit team te verbeteren en optimaliseren.

  Samen met de facility managers geef je vorm aan dit plan en volg je de acties op die hieruit voort komen.

  Waar kom je te werken?

  CEVA Logistics Benelux is georganiseerd in regio’s. Jij gaat stage lopen in de regio Zuid. Je zal voornamelijk werkzaam zijn op de locatie in Eindhoven.

  Hier werk je mee aan de lopende facility taken en kan je na een gedegen inwerkperiode door de ervaren Facility Officer zelfstandig een aantal taken uitvoeren.

  Daarnaast werk je aan het opvolgen van het plan voor de technische dienst. De regio Facility Manager Zuid is jouw vaste begeleider.

 • Requirements Wat breng je mee?
 • Je bent tweede- of derdejaars hbo-student in de richting Facility Management. Je bent proactief, daadkrachtig, ondernemend en je durft kritisch te zijn.

  Daarnaast heb je ervaring met MS Office en beschik je over andere computervaardigheden.

  Wat bieden wij?

  We zoeken een meewerkstagiaire die beschikbaar is voor een periode van drie tot zes maanden. De exacte startdatum, duur en aantal werkdagen is allemaal bespreekbaar, wel word je geacht minimaal vier dagen aanwezig te zijn.

  CEVA biedt een stagevergoeding van €500,- per maand, op basis van een fulltime contract.

  Je krijgt bij CEVA veel ruimte voor jouw ideeën en er zijn genoeg kansen om jezelf te ontplooien. How far do you want to go?

  Contactinformatie

  Word jij enthousiast van de stageopdracht en herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan nodigen we je graag uit te solliciteren.

  Voor meer informatie over de stage of de sollicitatieprocedure campusrecruitment cevalogistics.com.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier