Allround filiaalmedewerker Eindhoven
Randstad
EINDHOVEN, NL
2 dagen geleden

Direct onder contract voor 40 uur per week + / - €2400

Heb jij ervaring in de logistiek waarbij klantcontact en administratief werk je niet vreemd is? Dan is dit de nieuwe uitdaging die jij zoekt!

Zoals je wellicht weet is de bouwsector sterk groeiende en wordt waterbeheersing en alle complexiteit die hieruit voortkomen steeds belangrijker.

Dit bedfrijf heeft binnen Nederland een prominente rol binnen de installatietechniek als ook binnen de weg en waterbouw.

Om aan de toenemende vraag vanuit de markt te kunnen blijven voldoen, zoeken zij voor het filiaal in Eindhoven een collega.

Ben jij op zoek naar een functie die veelzijdig is en waarbij je uiteenlopende werkzaamheden uitvoert van balie- tot aan magazijnwerkzaamheden?

Vind je het leuk om klanten te helpen en het visitekaartje van de organisatie te zijn? Dan ben jij geschikt!

De functie :

 • Je hebt contact met klanten en bent het visitekaartje van het filiaal; Je kunt relaties opbouwen met klanten en deze onderhouden;
 • Je neemt initiatief en durft kansen te grijpen; Je hebt kennis van logistieke processen; Je durft je mening te geven; Je vindt samenwerken belangrijk en gaat voor een gezamenlijk doel.

  Werkzaamheden

  Als allround filiaalmedewerker ga je diverse werkzaamheden uitvoeren. Zo voer je logistieke werkzaamheden uit van ontvangst tot uitgaande goederen.

  Je voorziet klanten van advies en informatie en beantwoordt vragen via de telefoon. Je signaleert commerciële kansen en probeert deze te benutten.

  Verder voer je kleine administratieve taken uit.

  Werktijden

  Als allround filiaalmedewerker ga je 40 uur per week aan het werk. De tijden waarop je daadwerkelijk aan de slag gaat verschillen echter per week.

  Zo werk je de ene week van 06 : 00 tot 14 : 30 uur en de andere week van 10 : 30 tot 19 : 00 uur. Het rooster wordt tijdig gecommuniceerd.

  Functie eisen :

 • Je bent een gemotiveerde kandidaat op MBO-niveau; Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend ivm de veiligheid en het klantcontact.
 • Je bent in het bezit van een geldig heftruckcertificaat of bent bereid om deze te halen. Je beschikt over communicatieve, contactuele en organisatorische vaardigheden;
 • Je hebt affiniteiten met techniek / bouw; Je kan presteren onder druk; Bent leergierig, precies en resultaatgericht ingesteld;
 • Je wilt graag kwaliteit leveren.

  Dit bedrijf biedt voor deze functie in eerste instantie een jaarcontract aan, dat bij goed functioneren wordt omgezet naar onbepaalde tijd.

  Het salaris is marktconform. Daarnaast zijn goede secundaire arbeidsvoorwaarden van toepassing. Hierbij kun je denken aan de mogelijkheid om je sportabonnement via bruto / netto traject te betalen en of gebruik te maken van een PC regeling.

  Ben jij bij het lezen enthousiast geworden van deze vacature? En herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton op deze pagina en bel naar 040-

  2606310 en vraag naar Alexander.

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Bakker, Alexander

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier