Bedrijfsleider wegen
Dura Vermeer
's-Gravendeel
3 dagen geleden

Je bent een charismatische leider met hart voor integrale infraprojecten in de regio. Als bedrijfsleider wegen regio Rijnmond draag je de verantwoordelijkheid voor deze projecten en werk je vanuit 's-Gravendeel samen met een team gemotiveerde collega’s.

De markt om ons heen verandert snel, hier willen wij in mee. Sterker nog hier willen wij in voorop lopen. Dat vraagt wat van onze organisatie en hiermee van jou! Innoveren, veranderen en het meenemen van je medewerkers staat hierin voorop.

Dit wordt je baan

Als bedrijfsleider wegen geef je binnen de regio Dura Vermeer Infra Regionale Projecten Zuid West leiding aan het focusgebied Rijnmond.

Dit zijn de infra projecten die we aannemen tot 20 miljoen euro. Je bepaalt in samenwerking met het MT het beleid en de doelstellingen van de regio en geeft hier vorm aan.

Samenwerken met opdrachtgevers en ketenpartners is de basis van je nieuwe baan. Je bouwt in- en extern relaties op. Onze huidige bedrijfsleider is actief in diverse netwerken waar we veel waarde aan hechten.

Je neemt deel aan deze netwerkgroepen en bijeenkomsten met thema's als SROI, duurzaamheid en circulariteit. Door jouw uitstraling, natuurlijke overwicht en flair ben je daar net als hij op je plaats.

Hiernaast acquireer en leid je vervolgens meerdere projecten, onder andere integrale UAV-GC projecten, D&C projecten en bouwteams.

Je stuurt en coacht ook je projectleiding, (hoofd)uitvoering en medewerkers in de regio.

Bij dit alles draag je bij aan een efficiënte organisatie en coördinatie van inzet van personeel en ben je verantwoordelijk voor de financiële resultaten in de regio.

Je schept randvoorwaarden waarbinnen de activiteiten van de regio vormgegeven kunnen worden en bewaakt de toepassing van de wet- en regelgeving op het gebied van QHSE en draagt het belang daarvan uit.

Welkom bij de familie

Een huis bouwen of een stuk asfalt produceren, dat kunnen meer bouwbedrijven. Maar de manier waarop je dat doet bepaalt hoelang je succesvol blijft.

In ons geval al 165 jaar. Als familiebedrijf draait het bij Dura Vermeer om relaties, in de eerste plaats die met jou. Wij geloven dat als jij goed in je vel zit, resultaten volgen.

Onze ruim 2.800 medewerkers geven ons een nationaal gezicht en een lokaal hart. Je vindt onze mensen van Rotterdam tot Hengelo en van Alkmaar tot Weert.

Wat ze verbindt is de trots op hun vak, de drive om het maximale resultaat te behalen, en bovenal de motivatie om dat samen te doen.

Hier(aan) ga je werken

Je standplaats is ons kantoor in s-Gravendeel. Vanuit dit kantoor voeren we projecten uit in het focusgebied Rijnmond. Dit gebied strekt zich van de Moerdijkbrug tot aan Rotterdam Airport.

De diversiteit aan projecten en het samen opbouwen van een organisatie maken het een dynamische en energieke werkomgeving.

We werken voor verschillende klanten aan diverse, civiele- en wegenbouwkundige projecten met een omvang per project tot ca.

20 miljoen euro. In deze rol ga je integraal aan de slag voor infrastructurele projecten.

Dit breng je mee

 • Een hbo-opleiding;
 • 10 jaar werkervaring, waarvan 4 jaar als leidinggevende in een projectenorganisatie;
 • Ervaring met grote D&C projecten en deze ook hebben geleid;
 • Je bent een echte relatiemanager met een commerciële mindset;
 • Ervaring in een projecten organisatie;
 • Je bent bij voorkeur woonachtig in de regio of je werkt al een tijd in regio Rijnmond.
 • We hebben oog voor jou

  Dus bieden we je onder meer :

 • Een goed salaris dat meegroeit met jouw ontwikkeling;
 • 43 verlofdagen met de mogelijkheid om dagen te verkopen;
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een standaard verzekering van alle werknemersrisico’s, pensioenregelingen, een extra aanvulling bij arbeidsongeschiktheid en een bijdrage voor het vakbondslidmaatschap;
 • Een goede werk-privébalans dankzij soepele regelingen voor arbeidsduur, werktijden en thuiswerken en moderne verlofvormen voor onder meer ouderschap, calamiteiten, mantelzorg of een sabbatical;
 • Voor verse vaders : 100% doorbetaling van je salaris tijdens je (aanvullende) geboorteverlof;
 • Veel aandacht voor jouw groei, met onze eigen Dura Vermeer academie en een vergoeding in tijd en geld voor zowel vak- als loopbaangerichte opleidingen;
 • Een mobiliteitsbudget of een leaseauto met grote keuzevrijheid;
 • Een smartphone en een laptop van de zaak;
 • Een vitaliteitsprogramma en een individueel keuzebudget voor duurzame inzetbaarheid;
 • En last but not least : fijne collega’s die in een professionele omgeving zorgen voor een ongekend goede werksfeer.
 • Heb jij hart voor de bouw?

  Dan zijn wij nieuwsgierig naar jou! Stuur ons je sollicitatie en wij gaan voor je aan de slag. In onderstaand stappenplan lees je wat je daarna van ons kunt verwachten.

  Nog vragen? Stel ze!

  Bel of mail corporate recruiter Jonne Hofstee op 06-53841279 of j.hofstee duravermeer.nl.

  Bij Dura Vermeer werven en selecteren we onze professionals graag zonder goedbedoelde hulp van onderaannemers’. Bij acquisitie door detacheringsbureaus of andere partijen behouden we ons het recht voor om meerwerk in rekening te brengen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier