Teamleider distributiecentrum
Technische Unie
Alphen aan den Rijn, NL
18 uur geleden

Icoon vakgebied

Teamleider distributiecentrum

Fulltime

Wil je blijven leren én steek je graag de handen uit de mouwen? Onze afdeling Bijzondere controle is een bruisende afdeling binnen één van de meest geavanceerde distributiecentra van Nederland.

Jij kunt daar hét verschil maken als coach, voorbeeld en meewerkend voorman.

Even in het kort :

 • Je bent ervaren teamleider (fulltime)
 • Je werkt strikt volgens de veiligheidsregels
 • Je bent iemand die adhoc kan schakelen
 • Je bent flexibel ingesteld, elke dag is tenslotte een nieuwe uitdaging.
 • Je werkt in ploegendiensten
 • Hoe ziet je baan eruit

  Als teamleider ben je verantwoordelijk voor het perfect laten verlopen van het dagelijkse proces binnen de afdeling Bijzondere Controle.

  Je zorg dat de afdeling goed draait en bent het 1ste aanspreek punt van de vloer. Indien nodig werk je zelf ook mee. Je komt met verbetervoorstellen om het proces te optimaliseren en handelt snel als er storingen zijn.

  Je begrijpt hoe de goederenstroom bij Technische Unie werkt en wat het aandeel is van jouw afdeling in dat gehele proces.

  Je bent verantwoordelijk voor de administratie, zoals het maken van de planning, maken en printen van overzichten, verwerken van diverse administratieve gegevens.

  Je zorgt elke dag voor de juiste bezetting, overlegt over de bezetting met je unitleider en coacht je het team waar nodig.

  Heel natuurlijk weet jij jouw collega’s te motiveren en te ontwikkelen. Zelf werk je strikt volgens de veiligheidsregels en je let er op dat je collega’s dat ook doen.

  Met je humor, het geven van het goede voorbeeld en je enthousiasme weet je de werksfeer gezellig en goed te houden.

  Naast de werkzaamheden op de eigen afdeling kom je in aanraking met interne en externe afdelingen en klanten. Aan jou om te zorgen dat die contacten goed verlopen.

  Je rapporteert aan de unitleider en samen met 2 andere teamleiders zijn jullie operationeel verantwoordelijk voor verschillende logistiek afdelingen en processen.

  Jouw afdeling

  De afdeling Retouren & Unit 63 is de afdeling waar de complete retourstroom uit de organisatie terecht komt. De klant en winkel retouren, maar ook de leveranciersretouren.

  Wij controleren op kwantiteit en kwaliteit en bieden de goederen op de juiste wijze aan.

  De afdeling Unit 63 verzorgt allerlei logistieke diensten welke niet standaard logistiek zijn. Dit betekend dat wij werken aan Kitting, Prefab, Montageboxen, MSU kasten, Mini containers, blistering, nachtlevering in de serviceauto en web verwerking.

  Een veel omvattend programma waar verschillende logistieke disciplines in voorkomen.

  Nieuwsgierig geworden naar de werkzaamheden? Lees hier een van onze teamleiders distributiecentrum.

  Je profiel

 • Je hebt minimaal vmbo-tl werk- en denkniveau en minimaal 2 jaar werkervaring als logistiek leidinggevende
 • Je bent en communicatief sterk en beheerst de Nederlandse taal woord en geschrift
 • Je woont in de omgeving van Alphen aan den Rijn (of wilt er naar toe te verhuizen) én werkt graag met wisselende werktijden Wij bieden Naast een prima salaris bieden wij uitstekende , zoals 25 + 12 verlofdagen (op fulltime basis), winstdeling, pensioenregeling, obligatieregeling, fietsplan, bedrijfsfitness regeling en korting op al onze producten.
 • Ook kun je rekenen op veel vrijheid en zelfstandigheid, een stimulerende werkomgeving en volop - en . De eerste maanden krijg je een coach die je helpt om Technische Unie beter te leren kennen.

  Er staat een heel traject voor je klaar met opleidingen, trainingen en bijeenkomsten om je snel en goed van start te laten gaan in je nieuwe functie.

  Wil jij dat ook maar is deze vacature net niet wat je zoekt? Meld je dan aan voor de

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier