Afdelingsmanager Productie
Objeqtive Recruitment
Almere
5 dagen geleden
source : Techniekwerkt

Over de vacature Afdelingsmanager Productie bij HG International

Al sinds 1969 zijn de producten van HG te vinden in de schappen. Nu, ruim 50 jaar later, staat het merk als een huis. De slogan HG, doet wat het belooft’ is bekend bij een breed publiek en bijna iedereen heeft wel een product van HG in hun keukenkastje staan.

HG is marktleider in de Benelux met vestigingen in onder andere België, Spanje, Italië en Engeland. Dagelijks vinden ongeveer 300 verschillende HG producten de weg naar miljoenen consumenten in meer dan 45 landen.

De afdeling Productie binnen HG

Jarenlang realiseert HG International indrukwekkende groeicijfers welke ook de komende jaren tot de realistische ambitie behoren.

Deze groei zal, naast het continu blijven focussen op het productportfolio, liggen bij het ontwikkelen van bestaande en nieuwe markten.

 • Met deze groeiplannen ligt er voor Operations een behoorlijke uitdaging klaar : het realiseren van voldoende capaciteit om de groei in vraag bij te benen;
 • uiteraard tegen de juiste veiligheids- en kwaliteitseisen.

  De afdeling Productie is opgesplitst in de afdelingen KVA, Mixing en Filling welke samen met de afdelingen Logistiek, Supply Chain, TD en QESH onderdeel zijn van Operations.

  Voor de afdeling KVA is Objeqtive Recruitment exclusief op zoek naar een

  Afdelingsmanager Productie

  Op de afdeling KVA worden de flessen geproduceerd (van grondstof tot eindproduct) waarin de afdeling Filling de HG-producten afvult.

  Op de afdeling werken dagelijks zes ervaren Operators (in dagdienst) en de afdeling kenmerkt zich door een hoge mate van techniek en automatisering.

  Als Manager Productie ben jij verantwoordelijk voor het totale proces op de afdeling. Hierbinnen focus je op de volgende kerngebieden :

 • Storingen
 • Je bent samen met je team en collega afdelingen continu op zoek naar verbeterpotentieel in de organisatie en weet hierin op een praktische wijze resultaten te boeken.

  Je bent een sterke organisator, hebt de juiste aandacht voor de ontwikkeling van je team en bent een teamspeler in het middenkader.

  Je bent in staat de productie te maximaliseren en een bijdrage te leveren aan de middellange termijn ontwikkeling van de afdeling.

  Tegelijkertijd vraagt de omvang van de afdeling regelmatig om als meewerkend voorman te acteren en je technische kennis en een handson-mentaliteit in te zetten.

  Handson - teamspeler - resultaatgericht

  Een teamspeler met een winnaarsmentaliteit. Een ervaren leidinggevende met gevoel voor techniek die van nature continu zoekt naar verbeterpotentieel.

  Je bent analytisch sterk, stressbestendig, daadkrachtig en resultaatgericht.

  Concreet beschik je ook over :

 • 5+ jaar ervaring als leidinggevende in een productieorganisatie;
 • Hbo werk- en denkniveau;
 • aantoonbare ervaring en affiniteit met techniek;
 • bereidheid om consignatiediensten te werken (ca. elke 4 weken)
 • HG International biedt jou :

  Een zelfstandige positie binnen een sterk groeiende succesvolle organisatie. De ruimte om deze functie naar eigen inzicht uit te voeren en te ontwikkelen.

  Je komt te werken bij een sterk merk in een cultuur met volop ruimte voor ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden.

  Arbeidsvoorwaarden :

 • Fulltime functie in dienst bij HG International;
 • Collectieve verzekering en pensioen;
 • Bonusregeling;
 • Reiskostenvergoeding.
 • Over Objeqtive Recruitment

  Objeqtive Recruitment is een gespecialiseerd werving- en selectiebureau met hogere doelen. Wij bemiddelen tussen professionals en topwerkgevers en vullen vacatures en interim-opdrachten in binnen Supply Chain, Logistiek en Operations in Nederland.

  Wij gaan verder. Planten toekomst. Klimaatpositief ondernemen is een structureel onderdeel van onze dienstverlening. Symbolisch planten we een boom bij plaatsing en compenseren we de CO2-uitstoot van jouw nieuwe werkplek / medewerker.

  Meer informatie?

  Bekijk onze hogere doelen of neem contact op met Martin Dröge via 06-29435083 of martin objeqtive.nl.

  Solliciteren op de functie van Afdelingsmanager Productie

  Heb je interesse in deze vacature? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren. Laat je CV en motivatie achter via onze sollicitatiepagina door te klikken op de solliciteerbutton .

  Trefwoorden : Afdelingsmanager, Teamleider, Teammanager, Teamleider Productie, Leidinggeven, Leidinggevende, Productie, Techniek

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier