Constructief Modelleur
abtWassenaar
Haren, Groningen
3 dagen geleden

Jouw uitdaging

Als Revit Modelleur (Constructies) werk je aan toonaangevende projecten. Vanuit een integrale advisering aan veelal hoogstaande en complexe bouwwerken worden de constructieve ontwerpen voor onze projecten gemaakt en uitgewerkt.

Jij vertaalt het ontwerp van de architect naar een constructief model. Je overlegt met de constructeur over de te kiezen materialen en afmetingen.

Omdat wij onze modellen integraal modelleren, heb je nauw contact en afstemming met de modelleurs van de andere disciplines.

In elke fase van het project verfijn je het model. Je voegt relevante data en informatie toe conform de voor het project geldende (BIM)protocollen.

Je stelt planningen op voor het modelleerwerk en stuurt junior modelleurs aan. In de uitvoeringsfase maak je wapeningstekeningen en stem je de sparingsprocedures af.

Heb jij de ambitie om, naast het modelleerwerk bij te dragen aan het verbeteren en ontwikkelen van 3D, 4D en 5D informatie in BIM modellen?

Of zelf het ontwikkelen van tools? Pak je kans! Met jouw marktkennis en innovatieve werkwijze, kun je een stevige bijdrage leveren aan het gebruik van Revit en BIM binnen abtWassenaar.

Jouw profiel

 • Je hebt een relevante MBO / HBO opleiding (bouwkundig of civiel)
 • Je hebt ervaring met en gedegen kennis van maakbare constructies
 • Je hebt uitstekende kennis van Revit en Stabicad for Revit, eventueel aangevuld met andere 3D software
 • Je bent communicatief vaardig in Nederlands en Engels, je bent klantgericht, adviesvaardig en gedreven
 • Je bent altijd op zoek naar nieuwe technieken en ontwikkelingen
 • Werken bij abtWassenaar

 • Enthousiaste collega’s binnen een informele sfeer
 • Een werkgever die durft te ontwikkelen en voorop te lopen
 • Een plek waar je aan toonaangevende projecten kan werken in binnen- én buitenland
 • De kans om mee te werken aan de ontwikkeling van geavanceerde ontwerpmethoden en de automatiseren van ontwerpprocessen
 • Samen bouwen aan ambities

  Bij abtWassenaar werk je aan toonaangevende projecten in een professionele organisatie. Samen met onze klanten ontwikkelen we de gebouwen van de toekomst.

  abtWassenaar loopt voorop op alle fronten, voortdurende professionele ontwikkeling en innovatie staat daarbij hoog in het vaandel.

  Onze teams zijn integraal samengesteld, waarbij de verschillende disciplines elkaar versterken. Een team waarin iedereen zijn of haar unieke rol vervult.

  Zo bouwen we samen aan onze ambities.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier