Sales Tijger
À la
Haarlem, NL
4 dagen geleden

Ons verhaal À la vertelt het verhaal van mensen, producten en culturen. We willen de consument nieuwsgierig maken en onze passie voor sieraden en lifestyle producten delen met mooie individuen over de hele wereld.

In 2013 begon onze reis in India. We raakten geïnspireerd door de lokale bevolking en wilden hun vele talenten en vakmanschap graag delen.

Dit begon heel kleinschalig door producten die ons inspireerden te laten produceren door lokale ambachtslieden, onder eerlijke werkomstandigheden.

 • We verkopen handgemaakte producten en unieke vondsten, die allemaal hun eigen verhaal vertellen. En, zo gezegd, zo gedaan;
 • drie jaar later hebben we een succesvolle webshop en meer dan 500 verkooppunten in 21 landen. Sales Tijger Met een enthousiast team van acht, hebben wij onze verrekijkers gericht op een negende aanwinst voor ons jonge bedrijf.

  Wat verwachten wij van jou? Opleidingsniveau HBO of hoger is mooi meegenomen, maar een grote sales drive met een glimlach geeft de doorslag Je bent vloeiend in de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift Harde werker’ is je tweede naam en je bent inventief Je bent niet op je mondje gevallen Je toont initiatief door bestaande klanten suggesties te bieden om het assortiment uit te breiden en nieuwe winkels die bij ons merk passen te benaderen Je denkt mee over verbeteringen van het sales proces en indien gepast voer je deze door Maar wat ga je dan doen bij À la?

  Je wordt verantwoordelijk voor een gedeelte van ons (inter)nationale klantenbestand Door in gesprek te gaan met onze bestaande verkooppunten kijk je hoe je de omzet kan vergroten Door het zoeken en benaderen van nieuwe winkels die aansluiten bij ons merk breng je nieuwe omzet Je bent het eerste aanspreekpunt voor de wholesale klanten en informeert hen over onze producten, prijzen, beschikbaarheid en levertijden Je houdt de klantendatabase nauwkeurig bij.

  Je verstuurt met het marketingteam mailings naar de winkels over nieuwe collecties, acties, etc. Met het sales team staan we op beurzen in Europa zoals Maison & Objet in Parijs Je houdt de rest van het team wekelijks up to date van de te verwachten omzet Je bent het aanspreekpunt voor internationale agenten Wat krijg jij daarvoor terug?

  Elke dag werk je met een jong, gezellig en gemotiveerd team in een monumentaal grachtenpand in Haarlem, van alle moderne gemakken voorzien.

  Je kan zelfstandig aan de slag gaan Veel vrijheid om je eigen ideeën door te voeren, blijven innoveren is een van onze belangrijkste doelen Alle ruimte om jezelf te ontwikkelen Leuke uitjes en borrels Interesse?

  Stuur je cv en motivatie via onderstaande button.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier