Systeembeheerder - Veenendaal - Medior
CareerValue B.V.
Veenendaal, NL
1 dag geleden
source : ICTerGezocht.nl

Je komt in deze functie in een dynamische rol terecht waar je de ene helft op de locatie in omgeving Utrecht werkt en de andere helft op de locatie in omgeving Arnhem.

De taken die je krijgt zijn het inventariseren en stabiliseren van de systemen. Je installeert en onderhoudt de computer en serversystemen, waar je focus uiteraard ligt op Linux.

Daarnaast ga je zorgen dat er nieuwe systemen komen en onderhoud je deze, waarbij je zorgt dat problemen snel opgelost worden, de systemen goed werken en up-

to-date blijven. Je bent samen met je team verantwoordelijk voor het gehele infrabeheer bij deze organisatie.

Functie-eisen :

 • Je hebt aantoonbare ervaring als systeembeheerder;
 • Linux kent voor jou geen geheimen;
 • Je bent ervaren met Ubuntu en / of CentOS;
 • Je hebt goede kennis van VMware of vergelijkbaar;
 • Je bent goed in het installeren van software en het onderhouden hiervan;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal op goed niveau.
 • Bedrijfsomschrijving :

  Deze organisatie is groeiende en daarom zoekt het IT team versterking, ze zoeken een systeembeheerder met uitstekende kennis van Linux.

  Deze organisatie beheert onder andere meerdere Linux-servers, waar jij samen met jouw team verantwoordelijk over bent. Je komt hier te werken in een compact team, waar jij gaat zorgen dat er meer ruimte komt voor verbeteringen binnen deze organisatie.

  Gezamenlijk met je team ga je overleggen en sparren over hoe deze verbeteringen vorm kunnen krijgen en wat jullie als IT team kunnen toevoegen in deze organisatie.

  Je wordt on-the-job getraind en gaat nauw samenwerken met ervaren beheerders. Ze zoeken iemand met hands-on ervaring en een flinke wilkracht om dit team bij te staan en deze organisatie tot een hoger level te tillen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier