Ongediertebestrijder
MS Schippers
Nederland
9 dagen geleden

Team APC

Het team bestaat uit 15 personen, waarvan 12 ongediertebestrijders die allen actief zijn in hun eigen werkgebied binnen de Benelux en Duitsland (grensgebied).

Je werkt hoofdzakelijk vanuit huis en het grootste deel van je dag ben je natuurlijk bij de klant, waar je elke 6 weken weer terug komt voor opvolging.

Regelmatig komen we bij elkaar om de dagelijkse gang van zaken te bespreken en met elkaar te sparren.

MS Agro Pest Control

MS Agro Pest Control is een professioneel plaagdierbestrijdingsbedrijf en daarmee volledig thuis in de markt van vliegen-

ratten- en muizenbestrijding. Door de jarenlange ervaring met betrekking tot bestrijdingsmethodes in de agrarische sector weten wij hoe we de klant kunnen adviseren en assisteren.

Het bestrijdingsplan wordt op maat gemaakt en uitgevoerd. Het werk wordt uitsluitend met topproducten en met gediplomeerde specialisten uitgevoerd.

Hiervan is het resultaat dat Agro Pest Control zich steeds sterker positioneert in de BeNeLux en Duitsland. Onze doelstelling is om biociden te reduceren en steeds meer biologische bestrijdingen te hanteren.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier