Consultant Bast Techniek
Bast Techniek
Utrecht, NL
17 dagen geleden

Bedrijfsprofiel

Bast Techniek is een onafhankelijke organisatie gespecialiseerd in het detacheren van Hoger Technisch Personeel. Met de jarenlange ervaring in detachering en werving & selectie binnen de techniek ondersteunen de Consultants van Bast technische bedrijven bij de invulling van haar vacatures.

Bast Techniek richt zich specifiek op het inzetten van personeel met een HTS en / of TU achtergrond. Voor opdrachtgevers in de techniek verzorgen wij het gehele traject van werving, selectie en introductie van personeel.

Voor werkzoekende HTS-ers en TU-ers verzorgen we de begeleiding naar een uitdagend project of een vaste betrekking bij één van onze opdrachtgevers.

Functie

In de functie van Consultant ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbouwen van jouw klantengroep. Door middel van gerichte acquisitie leg je contact met organisaties die passen binnen de betreffende doelgroep.

In de rol van Consultant ben je tevens verantwoordelijk voor het gehele proces vanaf binnenkomst opdracht tot en met de uiteindelijke contractafhandeling.

Onderdeel van de functie is het actief benaderen van ingenieurs via jobboards, netwerken, en social media. Als Consultant ben je direct verantwoordelijk voor de te behalen omzetdoelstellingen.

Functie eisen

Als Consultant bij Bast Techniek heb je :

 • Een opleiding op HBO / WO niveau afgerond, de richting maakt niet uit.
 • De wil om jezelf te blijven uitdagen en je steeds verder te ontwikkelen.
 • De ambitie om door te groeien naar functies met meer verantwoordelijkheden.
 • Bedrijfscultuur

  Bast Techniek is een jonge organisatie met een platte organisatiestructuur. De communicatie is open, direct en to the point.

  We streven naar een bepaald kwaliteitsniveau en hier wordt continu in geïnvesteerd. Zo krijgen medewerkers krijgen de kans om deel te nemen aan interne en externe trainingen om zich te blijven ontwikkelen.

  Medewerkers krijgen ook de kans door te groeien naar posities met meer verantwoordelijkheden (bijv : Teamleider, Key Accountmanager, Salesmanager), die uitsluitend worden ingevuld met interne medewerkers.

  Naast ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden vinden we het ook belangrijk dat we plezier hebben in ons werk. We sluiten de week af op vrijdag met een borrel en er worden regelmatig activiteiten georganiseerd ter bevordering van de sfeer in het team.

  Arbeidsvoorwaarden

  Als Consultant bij Bast Techniek :

 • Krijg jij naast goede primaire arbeidsvoorwaarden ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Kans om trainingen te volgen, waarin jij je kan blijven ontwikkelen.
 • De mogelijkheid om door te groeien naar functies met meer verantwoordelijkheden.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier