Monteur Hulpmiddelen
Flexibility
Raamsdonksveer, NL
12 dagen geleden

Voor onze opdrachtgever in Raamsdonksveer zijn wij op zoek naar meerdere Monteurs Hulpmiddelen. In deze functie hou je je bezig met het reviseren en assembleren van hulpmiddelen voor ouderen en hulpbehoevenden.

Je verhelpt storingen en voert de nodige reparaties uit. Samen met een enthousiast en kundig team van collega's voel je je er verantwoordelijk voor dat de klant tijdig over een goed en kwalitatief product kan beschikken.

Ook zorg je voor orde, netheid en veiligheid op de werkvloer.

Ook starterde en / of junior monteurs nodigen wij van harte uit om te solliciteren. Binnen de organisatie zijn er mogelijkheden om opgeleid te worden tot volwaardig monteur.

Wat vragen wij

 • LBO / MBO, bij voorkeur in technische richting;
 • Fulltime of parttime beschikbaar;
 • Technisch inzicht;
 • Pro-actief, probleemoplossend, verantwoordelijk en resultaatgericht.
 • Wat bieden wij

  Een afwisselende baan waarin volop mogelijkheden zijn voor om je verder te ontwikkelen. De organisatiecultuur kenmerkt zich door een professionele, informele sfeer en collegialiteit.

  Het salaris is marktconform met uitzicht op een vast dienstverband.

  Bij interesse kun je je CV (voorzien van pasfoto) en motivatie mailen naar angela.baggerman flexibility.nl. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Flexibility, Angela Baggerman, 06-53181708.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier