Oproepkrachten voor Zonnehuis Wijkverpleging
Zonnehuisgroep Amstelland
Amstelveen, NL
3 dagen geleden

Vind je het leuk om cliënten te helpen in hun eigen huis en steeds weer een andere deur binnen te stappen? Ben jij op zoek naar een flexibele bijbaan in de thuiszorg?

Wacht dan niet langer en solliciteer bij Zonnehuis Wijkverpleging!

Oproepkrachten in de wijkverpleging

Helpende niveau 2+, verzorgende IG niveau 3, verpleegkundige niveau 4 en 5

Zonnehuis Wijkverpleging is aan het groeien! Wij gaan uitbreiden naar 15 teams! Om dit te kunnen realiseren zijn wij bezig met het opzetten van nieuwe wijkteams : 1 team in Amsterdam Zuid, 1 team in Amsterdam Oud Zuid, 1 team in Amstelveen / Uithoorn en 1 team in Abcoude / Vinkeveen.

Voor deze nieuwe wijkteams en onze bestaande wijkteams in de regio Amstelland, zijn wij op zoek naar nieuwe enthousiaste helpenden niveau 2 plus, verzorgenden IG of (wijk)verpleegkundigen niveau 4, 5 of 6.

Met onze teams willen wij moderne wijkverpleging bieden in de regio Amstelland. Zo ontwikkelen wij jaarlijks nieuwe mogelijkheden op het gebied van thuistechnologie, in samenwerking met de universiteit.

Vind jij het leuk om met elkaar Zonnehuis Wijkverpleging nog beter op de kaart te zetten? Lees dan snel verder.

Functie-inhoud

Geen dag zal hetzelfde zijn! Je gaat zelfstandig, op de fiets of met de auto, op pad naar de cliënten op jouw route in de wijk bij jou in de buurt.

Je zal samen met jouw collega’s er alles aan doen om de cliënten de zorg te bieden die bij hen past. Het welbevinden van de cliënt staat centraal en samen zoek je naar mogelijkheden om aan de wensen te voldoen.

Je zal familie en mantelzorg bij de zorg betrekken om zo de beste mogelijke zorg voor de cliënt te kunnen organiseren. Iedere cliënt heeft hierbij andere wensen en behoeften, dit maakt jouw werk zo afwisselend en uitdagend.

In onze teams vinden wij het belangrijk om onze cliënten zo lang mogelijk zelfstandig te laten wonen. Het is daarom belangrijk dat je de cliënt persoonlijke aandacht geeft en doorvraagt als je een probleem vermoedt.

Dan kunnen wij optimale zorg bieden, met alle steun van collega’s. Want ook al werk je zelfstandig, je staat er nooit alleen voor!

Wij vragen

 • Iemand die in het bezit is van het diploma helpende niveau 2 plus, verzorgende IG niveau 3, Verpleegkunde niveau 4 of 5.
 • Als verpleegkundige ben je BIG-geregistreerd en bekwaam en bevoegd voor het uitvoeren van BIG- en voorbehouden handelingen;
 • Iemand die goed in een (multidisciplinair) team kan werken;
 • Iemand die van zichzelf weet dat je goed past in een zelf organiserend team, waarbij collegialiteit en betrokkenheid belangrijke waarden zijn;
 • Je vindt het een uitdaging om als oproepkracht mee te werken aan het opstarten van een nieuw team!

  Zonnehuisgroep Amstelland als werkgever

 • Wij zijn een organisatie die open staat voor vernieuwing en ontwikkeling is, daarom vinden wij het belangrijk dat jij ook de ruimte krijgt om jezelf te blijven ontwikkelen.
 • Wij bieden jou een contract en salaris conform de cao VVT. Inschaling vindt plaats op basis van diploma’s en ervaring.
 • Daarnaast bieden wij de wijkverpleegkundige niveau 5 / 6, , een arbeidsmarkttoeslag in FWG 55.
 • Wat doet Zonnehuisgroep Amstelland?

  Zonnehuisgroep Amstelland biedt alle vormen van ouderenzorg, van wijkverpleging en dagbesteding tot intensieve verpleeghuiszorg in Amstelveen, Amsterdam-Zuid, Ouder-Amstel en De Ronde Venen.

  Met ruim 1300 medewerkers, 350 leerlingen en stagiairs en 400 vrijwilligers zorgen wij met elkaar voor ruim 2000 cliënten en bewoners.

  Alles wat we doen, doen we met hart voor de kwaliteit van leven van elke cliënt en bewoner.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier