Oog voor detail? Scherp inzicht? Ga aan de slag als sorteerder!
Werk Talent
Rotterdam
3 dagen geleden

Functie omschrijving

Benieuwd wat je als sorteerder bij Aluchemie zoal doet?

Bij Aluchemie worden er anodeblokken geproduceerd. Tijdens de productie kan het voorkomen dat deze blokken niet voldoen aan de regels en dus worden afgekeurd.

Dit kan komen doordat er iets mis is gegaan tijdens de productie of doordat er een blok tijdens het vervoeren over het terrein is gevallen.

Hierdoor kan een anodeblok breken of scheuren.

En wat dan?

Op zo’n moment kom jij er aan te pas! De afgekeurde blokken gaan naar een zogenoemde brekerij’ waar ze kapot geknipt en afgebroken worden tot kleinere blokken.

Deze kleinere stukken worden op een transportband gelegd richting de ovens en aan jou de taak om deze stukken te controleren op oneffenheden en metaal.

Op het moment dat jij een oneffenheid of stukje metaal tegenkomt zet je alles stil en verwijder je het anodeblok van de band.

Naast het checken zorg je er ook voor dat je werkplek de hele dag schoon en netjes blijft! De werkverdeling zal bestaan uit : 60% sorteren, 40% opruimen.

Dit alles doe jij in een 3-ploegendienst waarbij je elke week één bepaalde dienst draait oftewel : je begint met de nachtdienst van 23 : 00 tot 07 : 00 uur, de week daarna middagdienst van 15 : 00 tot 23 : 00 uur en de week daarna ochtenddienst van 07 : 00 tot 15 : 00 uur.

Elk weekend ben je lekker vrij!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier