Junior Test Automation Engineer
sQout
Groningen, NL
6 dagen geleden

Profiel Junior Test Automation Engineer

Als je affiniteit hebt met diverse aspecten van geautomatiseerd testen, in het bijzonder voor een SAAS-oplossing, plus een eigen visie hebt op (ook handmatig) testen, lees dan snel deze interessante vacature.

Het hoofdkantoor is in Groningen. Daar ben je één dag in de week, of bij een van de andere kantoren in Friesland. Je komt terecht in een development team en jouw taken zijn onder andere kwaliteitsverbetering (met behulp van tools zoals Cucumber) en het schrijven en onderhouden van (geautomatiseerde) testen.

Je bent ook de liaison tussen je team en de Product Owner. Er wordt een actieve deelname van je verwacht, bijvoorbeeld tijdens de sprint.

De teams werken op basis van Agile en Scrum. Tot slot begrijp jij zaken aangaande het gebruikersgedrag en kun je hier goed over communiceren.

Je bent kritisch, maar ook een teamspeler.

Vereisten Junior Test Automation Engineer

Ervaring met Performance testing is echt noodzakelijk

Je staat stevig in je schoenen, ook qua communicatie

Je durft het voortouw te nemen en een kritisch geluid te laten horen

Je hebt hbo werk- en denkniveau, aangevuld met ervaring met geautomatiseerd testen

Front-end technieken (React) en DevOps, Azure en Docker zijn bekenden van je

Je hebt een ISTQB of Tmap certificaat en je hebt verstand van Javascript (of bereid om deze te halen)

Bedrijfsprofiel Junior Test Automation Engineer

Dit bedrijf in Groningen ontwikkelt software waar diverse branches veel profijt van hebben. Dankzij up-to-date technologie wordt het leggen van verbindingen en het automatiseren van uiteenlopende processen.

Kernwaarden zijn : succesvol zijn en anderen succesvol maken, samen, razendsnel de opdrachtgever van dienst zijn, digitalisering, toegankelijke software ontwikkelen waar de opdrachtgever blij van wordt, innovatieve (totaal)oplossingen realiseren, betekenisvol zijn en gedrevenheid als het gaat om kwaliteit, techniek en mensen.

De ambiance is informeel. Er wordt getutoyeerd, samen hard gewerkt én er wordt tijd vrijgemaakt voor ontspanning. Tijdens gezellige vrijdagmiddagborrels, originele gezamenlijke uitjes, of samen even rustig sparren.

Want samen’ is bij deze organisatie een heel belangrijk woord. Samen heb je meer kennis in huis en dat moet benut worden.

Tot slot krijg je hier de kans om je creativiteit optimaal te benutten, je te ontplooien en om initiatieven te nemen. Je krijgt echt de ruimte voor je eigen aanpak.

Arbeidsvoorwaarden Junior Test Automation Engineer

€ 3825, tot maximaal € 4825,- bruto per maand exclusief vakantiegeld en eindejaarstoeslag bij een werkweek van 40 uur).

Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

25 vakantiedagen per jaar als je fulltime werkt

Een prima pensioenregeling

Je kunt deels thuis werken

Bij dit bedrijf wordt er écht naar je geluisterd

Een fijne ambiance bij een dynamisch bedrijf

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier