ZZP monteur machinebouw regio Oss / Veghel
Tempo-Team
Oss, NL
2 dagen geleden

Zelfstandig als ZZP er aan de slag, maar wel gebruik maken van ons brede klanten netwerk? Alle administratie netjes geregeld en zelf je tarief bepalen?

Lees dan de info hieronder over de vacature ZZP monteur machinebouw in de regio Oss / Veghel.

Wat ga je doen als ZZP monteur machinebouw?

We hebben in de regio Oss / Veghel diverse interessante opdrachtgevers. Van machines in de food tot aan complexe high tech machines.

We vinden altijd wel een opdracht die bij jou past! Jouw opdracht is om te zorgen dat de machines binnen de gestelde tijden en volgens de gestelde kwaliteitseisen gemaakt worden.

Dit krijg je van ons als ZZP monteur machinebouw

 • Otter-Westelaken heeft een groot netwerk en een grote variatie aan opdrachten in jouw regio Oss / Veghel.
 • Je hoeft je niet druk te maken over acquisitie, maar kunt je helemaal op je klus richten!
 • Ook zorgt Otter-Westelaken voor de volledige administratieve afhandeling tijdens jouw klus.
 • Opdracht afgelopen of past de opdracht toch niet bij je? Dan zorgen wij voor een nieuwe opdracht.
 • Je krijgt wekelijks je geld, dus je hoeft hier niet meer achteraan te gaan.
 • Wie ben jij als ZZP monteur?

  Uiteraard kun je zelfstandig aan de slag als machinebouwer en heb je kennis van tekeningen lezen, sleutelen, verbindingstechnieken en materiaalkennis.

  Daarnaast is het voor jou geen probleem om in de regio Oss / Veghel te komen.

  Enthousiast geworden? Solliciteer dan meteen via de knop. Of wellicht nog vragen? Bel me dan op 06-22841000 of mail naar Ik plan graag een persoonlijk gesprek met je in!

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Functie-eisen : Bedrijfsomschrijving :

  Bedrijfsomschrijving :

  Tempo-Team : een HR-dienstverlener met visie Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes.

  Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.

  Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk.

  Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt.

  Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.

  Ons doel : bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-

  oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel : bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen -

  een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk.

  Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier