Vacature Manager Commercial Projects regio Oost Nederland / Bayer / Mijdrecht / Fulltime
Bayer
Mijdrecht, Netherlands
4 dagen geleden

Bayer is een wereldwijd opererende onderneming met kernactiviteiten in de Life Science-sectoren van de gezondheidszorg en de landbouw.

Bayer wil met zijn producten en diensten de mens tot nut zijn en bijdragen tot een hogere levenskwaliteit. Bij Bayer kan je deel uitmaken van een bedrijfscultuur waar passie om vooruit te denken gewaardeerd wordt en waar medewerkers de mogelijkheid krijgen om echt een verschil te maken.

Vacature Manager Commercial Projects regio Oost Nederland / Bayer / Mijdrecht / Fulltime

 • pre white-space : pre-wrap;
 • JOUW TAKEN ENVERANTWOORDELIJKHEDEN

  Heb jij de commerciële touwtjes strak inhanden? Durf jij de uitdaging aan om ons commercieel plan op testellen en vervolgens uit te voeren?

  Kom dan werken bij BayerPharmaceuticals als Manager Commercial Projects.

  Wat ga je doen?

  Als Manager Commercial Projects bij Bayer heb jij deleiding over de commerciële projecten binnen het productportfolio van de diverse business units, toegespitst op een vastaantal accounts.

  De huidige projecten zijn gericht op deontwikkeling van Health Care Economic models, waarbij binnen degedefinieerde accounts een optimale kosten / baten ratiobehaalt dient te worden voor het totale BHC portfolio.

  Hierbij maak je gebruik van goed stakeholdermanagement en houdt jerekening met de strategische product doelstellingen van de diversedivisies c.q. business units.

  Je bent als Manager Commercial Projects hetcommerciële gezicht van Bayer richting ziekenhuisapothekers,budgethouders van de ziekenhuizen, ziekenhuisinkopers enzorggroepen.

  Het opstellen en uitvoeren van het commerciëleplan is een van je verantwoordelijkheden. Verder zorg je ervoor datalle relevante informatie uit het werkveld en oversales op het juiste bureau terecht komt en houd jij decommerciële doelstellingen per account scherp in de gaten omde ROI van Bayer te optimaliseren.

  In deze functie rapporteer je aan de StakeholderManagement Lead.

  Waar ga je werken?

  Bij Bayer Healthcare Pharmaceuticals vervullen wijeen vooraanstaande rol in de geneeskunde, de zelfzorg en de zorgvoor het dier.

  We zijn marktleider op het gebied vangezondheidszorgproducten voor vrouwen en we concentreren onsonderzoek verder op cardiovasculaire aandoeningen, infecties,hemofilie, urologie, oncologie, oogheelkunde enstoornissen van het immuunsysteem.

  Door innovatieveideeën willen we een bijdrage leveren aan de medischevooruitgang en streven we ernaar de kwaliteit van leven teverbeteren.

  Wat vragen we?

  Wij willen graag kennismaken met jou alsje :

 • een afgeronde opleiding hebt op HBO-niveau ofhoger, bij voorkeur op (para-)medischgebied
 • beschikt over minimaal 3 jaar saleservaringbinnen de farma
 • diepe en brede kennis hebt vanfinanciële stromingen en vergoedingsytematiek binnen defarmaceutische markt
 • de Nederlandse en Engelse taal uitstekendbeheerst in woord en geschrift
 • jezelf herkent in de volgende steekwoorden : analytisch, strategisch, positief, ondernemer, doel- enresultaatgericht, uitstekende communicator, zelfstarter, creatief,professioneel, winnaarsmentaliteit en teamplayer.
 • Wat bieden wij je?

  Bij Bayer krijg je de mogelijkheid om deel uit te maken van eencultuur waarin we waarde hechten aan de passie van onze werknemersom innovatief te zijn en geven wij ze de kans om veranderingenteweeg te brengen.

  Wij bieden onze werknemers een uitstekendarbeidswaardenpakket, met onder andere :

 • Een goed basissalaris met 8% vakantietoeslag, een 13emaand en prestatiebonus
 • 34 vakantiedagen
 • Internationale carrièremogelijkheden
 • Goede pensioenregeling, met slechts 4% eigenbijdrage
 • Een team met enthousiaste, professionele en gedrevencollega’s
 • Meer informatie ofsolliciteren?

  Heeft de vacature Manager Commercial Projects jouwbelangstelling gewekt? Solliciteer dan direct online.Liever eerst meer weten over de functie?

  Daarvoor kun je contactopnemen met Reinier Faaij (StakeholderManagement Lead) via 06-24828886 of of Heidi Kroon (recruiter) via +31615409633.

  Curious about life behind the scenes at Bayer? Check out oursocial wall at .

  LI-BNL

 • pre white-space : pre-wrap; .pre white-space : pre-wrap;
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier