Verpleegkundige slaapdienst in Heerenveen
Verslavingszorg
Heerenveen
5 dagen geleden

Waar ga je aan de slag?

Binnen de Kliniek Bolsterburen worden verschillende behandelingen aangeboden : detoxificatie, observatie & diagnostiek, terugvalpreventie en de 3 daagse structurerende deeltijd.

Er wordt methodisch gewerkt aan het op gang brengen en in stand houden van de motivatie van de cliënt. Binnen het aanbod is er ruimte voor gedragstherapeutische interventies waarbij er een beroep gedaan wordt op de eigen verantwoordelijkheid van de patiënt.

Er wordt gewerkt binnen een multidisciplinair team, bestaande uit sociotherapeuten, systeemtherapeuten, gz-psychologen, een vaktherapeut beeldend / muziek, een psychomotorische therapeut , een verslavingsarts en een psychiater.

De sfeer binnen de kliniek kan worden omschreven als informeel, gericht op samenwerken en een werkomgeving waarbinnen ruimte is voor eigen initiatief en ontplooiing.

Kliniek Bolsterburen is een volledig rookvrije kliniek.

Wat kunnen je werkzaamheden zijn in de nacht?

In de nacht bied je 1e opvang en begeleiding aan cliënten wanneer dat noodzakelijk is. Je zorgt ervoor dat cliënten de vastgestelde regels en afspraken naleven, waaronder voldoende nachtrust.

Je verricht voorkomende verpleegkundige werkzaamheden, zoals het uitzetten en in noodgevallen verstrekken van medicatie.

Indien nodig schakel je de dienstdoende arts in. Je voert zo nodig taken uit ten behoeve van bedrijfshulpverlening. Bij de overdracht rapporteer je relevante gebeurtenissen.

De slaapdienst is aanwezig tussen 22.30 uur en 08.00 uur.

Wat vragen wij van je?

 • Je hebt een afgeronde verpleegkundige opleiding, niveau 4 of 5 en je bent BIG-geregistreerd.
 • Je kunt omgaan met emoties en conflicten, je kunt cliënten aanspreken en corrigeren op onjuist gedrag en je hebt hierin een consequente houding.
 • Je kunt zelfstandig werken en je beschikt over goede contactuele eigenschappen.
 • Je bent evenwichtig en in staat tot re flec tie op eigen hande len.
 • Je bent bereid bij ziekte en vakantie van collega s ook overdag, s avonds en in de weekenden diensten te verrichten.
 • Je onderschrijft het belang van een gezonde leefstijl en draagt dit zelf ook uit en je onderschrijft het beleid van VNN van een volledig rookvrije organisatie.
 • Wat bieden wij je?

 • Arbeidsvoorwaarden conform CAO GGZ en een salaris conform functiegroep 40. Het salaris wat je ontvangt is 25% van de slaapuren plus de tijd dat je wordt opgeroepen tijdens je slaapdienst en de overdracht.
 • Daarnaast ontvang je per slaapdienst een vaste vergoeding van € 32,30.

 • Een dienstverband voor de duur van één jaar. Daarna wordt gekeken naar de mogelijkheid van verlenging van het dienstverband of een vast dienstverband.
 • Een goede pensioenvoorziening bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn. Een eindejaarsuitkering van 8,33%. Een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsregeling, bedrijfsfitnessregeling en volledige vergoeding woon-werkverkeer bij gebruik van openbaar vervoer.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier