(Junior) Projectleider Noord-Brabant
Experis
Geldermalsen, NL
5 dagen geleden
source : Jobbird

Voor dit ervaren team zijn we op zoek naar de verbinder tussen het IPM team en de werkploegen. Een generalistische techneut die zowel het contact met de contractmanager en technisch manager heeft, maar ook de buitendienst ondersteunt en aanstuurt.

De functie zweeft tussen een werkvoorbereider, projectmedewerker, projectcoördinator en een projectleider in. Samenvattend noemen we het een junior projectleider of projectcoördinator.

Ervaring voor deze functie is niet vereist. Wel een technische achtergrond of opleiding, zoals Van Hall Larenstein land- en watermanagement, HBO Civiele techniek of de HAS.&

Je werkt op zowel het hoofdkantoor in Geldermalsen, als op de projectlocatie in Eindhoven met het projectteam. Hierbij zul je veel actief zijn met programma’s als Relatix en Ultimo.

Geen probleem als je hier nog niet mee bekend bent, want dit kun je allemaal leren.&

Vaardigheden&

Ben jij die enthousiaste junior projectleider of projectcoördinator die de verbindende factor is in een groot project. Wil jij graag leren van ervaren professionals en jezelf ontwikkelen tot een projectleider of naar een IPM-rol.

Vind jij het leuk om contact te hebben met aannemers en de buitendienst, maar ook met ervaren managers? Kun jij een keer in de twee maanden een voortgangsrapportage opleveren en alle informatie hiervoor verzamelen.

Ben jij in staat de voorbereidingen te treffen, zodat de werkploegen hun werk goed kunnen doen? Voel jij je thuis in het Brabantse landschapen pas je in een dynamische omgeving. Dan zoeken wij jou!&

Over de werkgever&

Onze opdrachtgever zorgt voor infra, we leggen het aan, onderhouden het, en beheren het. Het werk is terug te zien in heel Nederland : In nieuw aangelegde straten, op schone tunnelwanden, in pas gemaaide bermen, in lange rijen geleiderail en onder de grond in nieuwe rioleringen.

Daarnaast zijn ze werkzaam langs snelwegen, Provinciale wegen, vaarwegen, bij sluizen, op verzorgingsplaatsen en bedrijfsterreinen.&

De afdeling Integrale Projecten is een toonaangevende partij als het gaat om de ontwikkeling van assetmanagement van infrastructuur.

Ze beheren en onderhouden circa 20% van de snelwegen in Nederland. Ze werken voor opdrachtgevers, zoals Rijkswaterstaat, provincies en gemeenten die de uitvoering van vast en variabel onderhoud aan infrastructuur organiseren via prestatiecontracten op basis van de UAV-GC.

Deze contracten zijn multidisciplinair en langdurig. De functionele eisen dienen door de opdrachtgever zelf vertaald te worden tot concrete onderhoudsmaatregelen.&

Wat wij bieden& &

 • Goede arbeidsvoorwaarden en secondaire voorwaarden&
 • Persoonlijke begeleiding en en opleidingsbudget&
 • Grote mogelijkheden om door te groeien en jezelf te ontwikkelen&
 • Zeer collegiaal en begripvolle collega's&
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier