Manager Accountancy RA | Regio Tilburg
BDO International
eindhoven, Netherlands
6 dagen geleden
source : Experteer

Jouw uitdagingJe bent als afgestudeerd registeraccountant een volwaardig gesprekspartner en adviseur voor jouw klanten. Je bent verantwoordelijk voor de voortgang van de controles en bijzondere opdrachten en hebt een neus voor het signaleren en initiëren van omzetmogelijkheden, zowel bij bestaande als nieuwe relaties.

Met jouw ruime kennis en ervaring weet jij je medewerkers te enthousiasmeren en te coachen in hun persoonlijke en vakinhoudelijke groei.

Samen met een partner binnen BDO werk je zelf ook aan jouw persoonlijke groei en succes.De top 5 van jouw werkzaamhedenJe hebt de leiding over een aantal controleteams.

Je behandelt bijzondere opdrachten.Je signaleert en initieert adviesmogelijkheden bij klanten.Je bent betrokken bij acquisitietrajecten.

Je bent mentor / coach van de medewerkers in het controleteam.De werkomgevingBDO biedt een professionele werkomgeving, waarin je kennis en vaardigheden verder ontwikkeld worden.

Je maakt deel uit van een team binnen de Audit & Assurancepraktijk van de regio Eindhoven, Maastricht en Tilburg. Onze klantenportefeuille bestaat voornamelijk uit enerzijds het familiebedrijf en anderzijds de corporate cliënts waaronder publieke organisaties, beursfondsen en internationaal opererende ondernemingen vallen.

Jouw profielJe bent afgestudeerd registeraccountant.Je hebt minimaal 5 jaar ervaring bij een openbaar accountantskantoor.

Ons aanbodBij BDO is er veel aandacht voor talentmanagement. We helpen je bij het ontwikkelen en optimaal benutten van jouw persoonlijke talenten en vaardigheden.

Je hebt zelf de regie in handen zodat je kunt doen waar je goed in bent. BDO heeft hiertoe diverse instrumenten ontwikkeld, waaronder vaktechnische- en vaardigheidstrainingen via de BDO Academie.

 • Uiteraard bieden we je een uitstekend salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder : Onkostenvergoeding;
 • Vergoeding voor een telefoonabonnement;Mobiliteitsbudget;Aantrekkelijke pensioenregeling via Zwitserleven;Studieverlofregeling wanneer je naast je werk een studie gaat volgen;
 • Fiscaal onbelaste vergoeding van maximaal € 25,00 per maand voor de abonnementskosten van een sportschool in de buurt;Korting op de (collectieve) ziektekostenverzekering via CZ of Zilverenkruis / Achmea.

  Om jouw werkzaamheden goed uit te kunnen voeren ontvang je van BDO een laptop of tablet in bruikleen. Daarnaast vinden wij dat er bij inspanning ook ontspanning hoort.

  Je ontvangt van ons daarom bij een fulltime dienstverband 32 vakantiedagen. Is dat niet voldoende? Dan heb je de mogelijkheid om 15 vakantiedagen per jaar bij te kopen.

  In de maand mei ontvang je een vakantietoeslag van 8,33%.Interesse?Ben je toe aan een nieuw carrièreperspectief en wil jij je horizon verbreden?

  Laat dan je CV en motivatiebrief achter via de solliciteerbutton. We streven er naar om je binnen tien werkdagen te voorzien van een reactie.

  Heb je behoefte aan meer informatie of wil je meer weten over de mogelijkheden bij BDO? Neem dan contact op met Nienke Krouwels (Senior Corporate Recruiter).

  Je kunt Nienke bereiken via Nienke.Krouwels bdo.nl, 040 - 368 94 00 of stuur een whatsappbericht.Een online assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.

  In dit assessment worden acht competenties gemeten die belangrijk zijn voor deze functie en je verdere loopbaan.Over BDOIn onze dienstverlening draait het om mensen.

  Alleen door sterke relaties met onze klanten op te bouwen, kunnen wij op maat gemaakte oplossingen bieden op het gebied van accountancy, fiscaliteit en consultancy.

  De ruim 2.500 BDO’ers dragen allemaal bij aan het realiseren van onze strategische doelstelling : het bieden van de allerbeste service én het leveren van topkwaliteit.

  Dit doen wij vanuit de vier kernwaarden : Persoonlijk, Passie, Professioneel en Pragmatisch.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier