Operator
Randstad Recruitment Center
HAARLEM, Noord Holland, NL
4 dagen geleden
source : Monsterboard

Functieomschrijving Teva in Haarlem is een grote producent van geneesmiddelen en wij zijn op zoek naar een operator die graag kanker wil bestrijden.

Teva is een internationale organisatie die eerder verantwoordelijk waren voor het productie / bereidingsproces van inhalatiecapsules voor astma, chemotherapieën en tabletten.

De afdeling R&D heeft een nieuw complex generiek kankermedicijn ontwikkeld. Het product is een soort immunotherapie en is erg complex om te maken.

Dit betekent dat een operator in een 5 ploegendienst gaat werken. Wat maakt dit project zo bijzonder? Het kankermedicijn betreft een immunotherapie en dat zorgt ervoor dat de kwaadaardige cellen in jouw lichaam worden aangevallen door jouw eigen cellen.

Hierdoor herkent het lichaam de desbetreffende cel(len), waardoor de kans dat het kanker bestreden wordt groter wordt. Wat ga jij als Operator bij Teva doen?

Jouw dagelijkse werkzaamheden bestaan uit bereiden, produceren en afvullen van een uniek kankermedicijn. Wat zijn jouw werkzaamheden?

 • Verantwoordelijk voor het productie- en bereidingsproces van het kankermedicijn; Bedienen en bewaken van machines en apparatuur;
 • Bewaken en bijsturen van geautomatiseerde processen en procesverloop; uitvoeren van kwaliteitscontroles aan proces, machines, product etc.

 • Stoppen van werkzaamheden wanneer richtlijnen en procedures in het geding zijn en het direct melden van afwijkingen of storingen;
 • Rekening houdend met de gestelde (kwaliteit)eisen zoals GMP-richtlijnen en veiligheidsvoorschriften; Bij de uitoefening van de functie is het dragen van een volgelaatsmasker verplicht in die gevallen dat er gewerkt wordt met grondstoffen en / of desinfectiemiddelen.

 • Voor de werking van het volgelaatsmasker mag de operator geen baardgroei hebben. Wie ben jij? Je beschikt over een MBO-niveau 3 werk en denkniveau, praktische leerweg / technische richting;
 • Jij hebt 3+ jaar werkervaring als operator; Goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift Ervaring met GMP Bereid om diverse soorten ploegendiensten te werken (flexibiliteit);
 • Jij bent iemand die kan samenwerken, gedisciplineerd is en accuraat en secuur te werk gaat. Wat bieden wij jou? Een salaris tussen de € ,- bruto per maand en €2600 bruto per maand (exclusief toeslagen);
 • Je gaat aan de slag in een 5 ploegendienst, waarbij je de eerste weken in een 3 ploegendienst gaat werken. Project van minimaal twee jaar met de mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een vaste aanstelling Een uitdagende baan bij Teva een toonaangevend internationaal bedrijf in de farmaceutische industrie 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen.

  Heb jij interesse of heb jij vragen over de functie of ken jij iemand die wellicht interesse heeft? Neem dan contact op met onze Intercedent van Randstad Techniek : Lisenka Slik via #technieknw Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

  Sollicitatieprocedure Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus.

  Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier