Stage
MS Schippers
Bladel
3 dagen geleden

Stageplaatsen

We zijn regelmatig op zoek naar (afstudeer)stagiaires voor verschillende afdelingen binnen MS Schippers. Stuur jouw cv en motivatiebrief op naar , zodat wij kunnen kijken of we een passende stageplaats voor jou hebben!

MS Schippers

Zonder antibiotica , daar maken wij ons bij MS Schippers sterk voor in de agrarische sector. Met ca. 350 medewerkers wereldwijd zorgen we ervoor dat de veehouder zijn bedrijf hierop kan inrichten.

Schrik niet van het woordje agrarisch of veehouder . Heb je hier namelijk nog geen kennis en kunde in, dan leren wij dat je toch gewoon! De sector is volop in ontwikkeling en de kleine boeren van vroeger zijn inmiddels uitgegroeid tot echte (grote) ondernemers.

We zijn een bedrijf met een bewezen verleden en kansrijke toekomst. We staan bekend om onze no-nonsens mentaliteit en ons innovatief karakter.

We groeien. En dat doen we natuurlijk graag met collega’s en stagiaires die goed bij ons passen.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier