'Verzorgende IG de Bron
Woonzorggroep Samen
Schagen, NL
6 dagen geleden

Zo maak jij het verschil

Jij houdt je bezig met de dagelijkse begeleiding en verzorging van cliënten, gericht op het psychisch, somatisch en sociaal welbevinden.

Daarbij stem je de totale zorgverlening af met alle betrokkenen zodat kwaliteit, continuïteit en eenduidigheid gewaarborgd zijn.

Tijdens de dagelijkse begeleiding en verzorging van cliënten kijk je ook goed naar wat de cliënt zelf nog kan. Daarnaast probeer je te allen tijden de cliënt te stimuleren in het bevorderen van zijn / haar zelfredzaamheid en het voeren van de eigen regie op het gebied van gezondheid en wonen.

De locatie

De Bron is een van onze grotere locaties waar plaats is voor ruim 100 bewoners met een langdurige zorgindicatie waar voornamelijk mensen wonen met een somatische en psychogeriatrische zorgvraag.

Het is een ruime, lichte locatie met een gezellig binnenplein waar men deel kan nemen aan activiteiten, koffie kan drinken of biljarten.

Er zijn 4 zorg-teams die samen met de ondersteunende diensten op de locatie een professionele maar gezellige werk- en woonsfeer neerzetten.

Drie teams dragen zorg voor bewoners met een diversiteit aan indicaties (GGZ, WLZ, VG). Eén team is gesitueerd op een woonvorm waar 2x 12 bewoners hun dag indelen rondom een gezamenlijke huiskamer waar maaltijden en huiselijkheid geboden wordt.

Zo ben jij

Jij hebt een hart voor het vak en begrijpt dat goede zorg meer is dan een takenlijst afwerken. Natuurlijk is het belangrijk dat een cliënt zorg ontvangt conform het zorgplan, maar jij weet dat aandacht, respect en positiviteit minstens zo belangrijk zijn.

Daarnaast ben jij gediplomeerd verzorgende IG en flexibel inzetbaar voor alle voorkomende diensten. Je bent ambitieus in het willen verlenen van goede zorg en het bieden van een veilige en gezellige woonomgeving voor de bewoners.

Uiteraard draag je bij aan een fijn en professioneel werkklimaat binnen je team en op de locatie.

Naar aanleiding van jouw ambities en wensen gaan we in gesprek binnen welk team jij het beste past. We gaan er dan ook vanuit dat jijzelf kunt aangeven wat je hierin wilt en wat de reden daarvan is.

Een opleiding tot EVV-er behoort tot de mogelijkheden.

Wat bieden wij

Wij geloven dat we Samen meer kunnen! En dan bedoelen we dat we samen de beste zorg willen bieden aan onze cliënten. Wij als werkgever willen je hiertoe in staat stellen.

Daarom kun je bij Woonzorggroep Samen rekenen op :

 • Een maandsalaris van tussen de € 1.960,02 en € 2.845,21 bruto per maand conform cao VVT schaal 35 op basis van een fulltime dienstverband;
 • Vele studie- en opleidingsmogelijkheden via onze eigen Samen Academie;
 • Een aantrekkelijke eindejaarsuitkering van 8,3%;
 • 8% vakantiegeld;
 • Naast de wettelijke vakantiedagen krijg je 35 extra bovenwettelijke vakantie uren ongeacht je leeftijd;
 • Met de Samenpas kun je profiteren van vele voordelen en kortingen bij diverse ondernemers in de regio;
 • Een reiskostenvergoeding (voor dienstreizen en scholing);
 • Onregelmatigheidstoeslag;
 • Een werkgeversbijdrage voor je pensioen (Pensioenfonds Zorg en Welzijn);
 • Fiscaal voordeel voor het aanschaffen van een fiets, tablet, laptop of fitness abonnement via Fiscfree.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier