Supply Chain Planner / Key User
Rijk Zwaan
De Lier, Netherlands
2 dagen geleden

Wil jij verantwoordelijk zijn voor de coördinatie en planningen van de productie en verkoop van groentezaden? En wil je bijdragen aan de implementatie van ons nieuwe informatielandschap?

Dan ben jij de Supply Chain Planner / Key User voor ons team! Hoe ziet jouw functie als Supply Chain Planner / Key User bij Rijk Zwaan eruit?

Als Supply Chain Planner / Key User op de Supply Chain afdeling ben je verantwoordelijk voor de coördinatie en planningen van groentezaadproductie tot de uitlevering van het zaad aan klanten.

Zowel de diverse planningen en introducties van nieuwe rasse, als ook het werken met een natuurproduct zorgt voor veel dynamiek waarbij je nauw samenwerkt met de afdelingen Productie, Sales en Operations.

Daarnaast werk je tevens veel samen met de logistieke coördinatoren bij onze buitenlandse dochterondernemingen. Naast je operationele werkzaamheden als planner, vervul je een essentiële rol als key-

user binnen de afdeling. In deze rol werk je dus ook veel samen met masterdata specialisten, onze IT collega’s en andere key-

users. Daarnaast houd je je bezig met :

 • Maken van planningen voor de productie van zaden en prioriteren van bewerkingsprocessen;
 • Coördineren van voorraadniveaus zodat de verkoop optimaal kan functioneren;
 • Optimaal afstemmen van de korte en lange termijnplanningen;
 • Actief deelnemen aan de implementatie van ons nieuwe informatielandschap;
 • Supply Chain informatievraagstukken uitwerken;
 • Configureren, trainen en testen van onze ERP- en planningssoftware;
 • Gebruikers van deze systemen ondersteunen bij vragen en problemen.
 • Wat jij meebrengt :

  Je bent oplossingsgericht en hebt een goed cijfermatig inzicht. Verder vind je het prettig om veel verantwoordelijkheid te hebben en ben je teamgericht.

  Je werkt graag in een dynamische werkomgeving en gezien de internationale contacten beheers je de Engelse taal goed. In deze rol is het belangrijk dat je sterke communicatieve vaardigheden hebt, je goed kunt luisteren en uitleggen.

  Daarnaast kunnen we het volgende op je cv vinden :

 • Afgeronde hbo opleiding, bijvoorbeeld op het gebied van Supply Chain;
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
 • Kennis van en ervaring met ERP- en planningssoftware.
 • Wat kun je van ons verwachten?

  Als Supply Chain Planner / Key User ga je deel uitmaken van het Supply Chain team gericht op onder andere onze kool, radijs en wortel gewassen.

  Dit team bestaat uit 19 specialisten die verantwoordelijk zijn voor de beschikbaarheid van de zaden van deze gewassen op het juiste moment, de juiste plaats en de juiste kwaliteit.

  Naast een internationale en dynamische werkomgeving waarin je bijdraagt aan de wereldvoedselvoorziening, bieden wij jou graag :

 • Direct een vast contract voor minimaal 30 uur en maximaal 38 uur in de week;
 • Marktconform salaris gebaseerd op functieniveau en ervaring;
 • Diverse opleidingsmogelijkheden via onze Rijk Zwaan Academy en specifieke Supply Chain / IT trainingen;
 • Goede balans tussen werk en privé;
 • Dagelijks verse soepen, salades en / of fruit.
 • Interesse?

  Herken jij jezelf en wil je het liefst morgen nog aan de slag? Klik op Solliciteer’ om direct te solliciteren. Je sollicitatie kun je richten aan Pieter Joosse (Advisor Human Resources).

  Omdat je sollicitatie door meerdere mensen zorgvuldig wordt beoordeeld, ontvang je binnen twee weken een reactie. Een assessment maakt deel uit van de procedure.

  Rijk Zwaan : jouw nieuwe werkgever?

  In De Lier, nabij Delft, ligt het hoofdkantoor van Rijk Zwaan. Een internationaal familiebedrijf met een mensgerichte bedrijfscultuur.

  Rijk Zwaan staat aan het begin van de voedselketen. We ontwikkelen groenterassen en verkopen daarvan de zaden aan telers over de hele wereld.

  We kunnen en willen vanuit onze positie een bijdrage leveren aan de wereldvoedselvoorziening. Daarbij draait het om groei.

  De groei van een natuurlijk product, dat we wereldwijd exporteren. De groei van ons bedrijf, waar nu ruim 3.000 mensen werken in meer dan 30 landen.

  En vooral de groei van onze medewerkers. Je krijgt bij ons namelijk alle ruimte om te ondernemen en jezelf te ontwikkelen.

  En dat waarderen onze medewerkers waardoor we uitgeroepen zijn tot Beste Werkgever 2017 / 2018 in de categorie productie en industrie.

  Henriëtte

  Young Professional bij Rijk Zwaan

  Read this story

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier