Supply Chain Planner
Zijerveld
Bodegraven, NL
1 dag geleden

Zorg jij voor een uitstekende logistieke performance? Heb jij de ervaring om samen met commercie een goede sales forecast te maken en dit te vertalen naar een productieplan?

Wil jij jezelf verder ontwikkelen in Demand en Supply Planning en continue optimalisatie op basis van data-analyse en digitalisering?

Dan is de rol van Supply Chain Planner misschien wel jouw nieuwe uitdaging!

De Supply Chain Planner maakt de planning voor zijn / haar product portfolio zodat de overeengekomen logistieke performance (servicegraad, snelheid, versheid) tegen de optimale kosten gerealiseerd wordt.

In samenwerking met de commerciële organisatie wordt een goede inschatting van de vraag van de klant gemaakt. Deze salesforecast wordt vertaald naar een productieplan of bestelling op artikelniveau zodat de juiste voorraad wordt aangehouden.

In afstemming met alle stakeholders in de keten (leveranciers, productie, warehouses, distributie, commercie) wordt continue aan verbetering gewerkt.

Jouw verantwoordelijkheden

 • Demand planning : valideren van de demand forecast, analyseren van en anticiperen op de veranderende marktvraag als gevolg van seizoensinvloeden, promoties, trends, productintroducties en uitfasering in samenwerking met sales.
 • Voorraadbeheer : bewaken van de juiste voorraadposities met een optimale balans voor de gewenste servicelevels, versheid (THT), derving, werkkapitaal en overige kosten in de keten.
 • Supply planning : zorgdragen voor het tijdig en efficiënt bestellen van kaas en aanverwante (zuivel)producten, delen van de forecast met de leverancier en pro-actief schakelen op uitdagingen.
 • Samenwerken : Signaleren van afwijkingen en verstoringen en het proactief communiceren en vinden van oplossingen ter voorkoming van manco's en / of overschotten met alle betrokken partijen intern (sales, finance, inkoop, warehouse, distributie) en extern (leveranciers, logistiek dienstverleners).
 • Continue verbeteren : maken van rapportages en analyses voor verschillende stakeholders; proactief problemen in de keten signaleren en op basis van data-analyse optimaliseren van de werkzaamheden, processen en systemen met als doel de resultaten (service & kosten) te verbeteren;
 • inclusief deelname aan (multidisciplinaire) verbeterprojecten.

  Wat we vragen

 • HBO-diploma (supply chain / logistiek / business gerelateerd) met 1-2 jaar relevante werkervaring.
 • Ervaring met MS-Office, met name Excel; planningsysteem zoals Slim-4, ERP systeem zoals M3 is een pre.
 • Communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands en Engels (woord en geschrift).
 • Gevoel voor data en digitalisering, analytisch, accuraat, pro-actief.
 • Verantwoordelijk, resultaat gedreven, flexibel en stressbestendig.
 • Een werkhouding van het continue optimaliseren van de processen, systemen, samenwerking en resultaten over de afdelingsgrenzen heen.
 • Passie, ondernemerschap en samenwerken zitten in het DNA van Zijerveld verankert. Daarnaast dient onze nieuwe collega resultaatgericht, zelfstandig, flexibel en enthousiast te zijn.

  Wij zijn op zoek naar iemand die open staat voor verandering en het beste tot zijn / haar recht komt in een dynamische organisatie.

  Wat we bieden

 • De kans om te werken in een organisatie die volop in ontwikkeling is en daarin mee te vernieuwen en te veranderen.
 • Een afwisselende en uitdagende functie 32-40 uren per week.
 • Marktconform salaris gebaseerd op de functie en jouw ervaring.
 • Onze waardering komt niet alleen tot uiting in onze arbeidsvoorwaarden, we vinden het ook belangrijk dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen.
 • We bieden je daarom ontwikkelingskansen en opleidings- en trainingsmogelijkheden.

  Zijerveld en het S&OP en Planning team

  Liefde voor kaas en het creëren van geluksmomenten vormt het hart van Zijerveld. Het is de kern van ons ondernemerschap.

  We dragen deze liefde uit in alles wat we doen. Dat maakt ons dé binnenlandse en buitenlandse kaasspecialist van Nederland.

  Vanuit een autonome positie binnen Royal FrieslandCampina groeien we hard. We zijn ambitieus, consument- en klantgericht, proactief en no-nonsense.

  Het S&OP en Planning team is een gezellig team bestaande uit 10 collega's en we werken nauw samen met commercie, productie, warehouses, distributie en leveranciers.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier