Engineer/Projectleider ondergrondse infra
Moteq
Den Bosch
10 dagen geleden

Wat jij gaat doen

Ben jij een echte spin in het web? Heb jij ruime ervaring met engineering op het gebied van ondergrondse infra? Ben jij graag de schakel tussen mensen op verschillende niveaus?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Binnen de afdeling Engineering en Aanleg zijn vier Infra teams werkzaam. Voor één team zoekt onze opdrachtgever een engineer die zich opstelt als projectleider.

Dit team bestaat uit 25 medewerkers (engineers, medewerkers engineering, uitvoerders, medewerkers projectadministratie).

Als engineer ben je verantwoordelijk voor budget, risico, tijd, informatie en kwaliteit. Je adviseert over technische oplossingen, de financiële gevolgen en maakt hiervan een offerte.

Vervolgens vertaal je de wensen naar een ontwerp en zorgt voor schouwingen en technische analyses. Ook de administratieve afhandeling hoort bij jouw verantwoordelijkheden, zo zorg je voor de benodigde vergunningen, zakelijke rechten en aankoop van gronden.

Tevens maak je een globaal netontwerp en bewaakt de voortgang van de medewerker engineering die zorgt voor een detail netontwerp waarbij de materialen en diensten worden gereserveerd.

Dit alles draag je in goede orde over aan de uitvoerder, je blijft echter verantwoordelijke voor de eindoplevering en de behaalde resultaten.

Ben jij de kandidaat?

 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau of een MBO opleiding aangevuld met relevante werkervaring
 • Je hebt kennis van ontwerpen, calculatiemethoden, ontwerprichtlijnen van elektra en gasnetwerken
 • Je bewaart het overzicht en stelt je op als een spin in het web
 • Je bent de schakel tussen interne en externe klanten waardoor je met veel verschillende (type mensen) te maken hebt. Daarvoor is het belangrijk dat je kunt communiceren op verschillende niveaus
 • Ook ben je resultaatgericht, kun je goed samenwerken, plannen en organiseren.

  Wat wij bieden

  Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen.

  Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak.

  En samen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons :

 • een mooie baan bij onze opdrachtgever
 • een goed salaris om rond te komen en leuke dingen te doen
 • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
 • een opleidingsbudget van €1250,- per jaar zodat je blijft groeien
 • een aandraagbonus, 24 vakantiedagen en nog meer secundaire arbeidsvoorwaarden waar jij blij van wordt
 • Waar jij gaat werken

  Onze opdrachtgever beheert ondergrondse kabels en leidingen en zorgt er zo voor dat haar klanten altijd beschikken over de energie die ze nodig hebben.

  Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Zij zijn verantwoordelijk voor ongeveer 4,6 miljoen gas- en elektriciteitsaansluitingen en werken voortdurend aan een beter, slimmer en efficiënter netwerk en we ontwikkelen nieuwe mogelijkheden op het gebied van energie : van stroom tanken voor een elektrische auto tot transport van door onze klanten opgewekte zonne-energie.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier