Productiemedewerker
Randstad
TUBBERGEN, NL
4 dagen geleden

Helaas! Wegens onderhoud kun je op dit moment niet online solliciteren. Tip : sla de URL van de vacature op en kom later terug om alsnog te solliciteren.

Tubbergen fulltime vast dienstverband 2 ploegen € 12,25 bruto per uur

Bijna ieder huis wordt verwarmd door radiatoren. Natuurlijk sta je er niet bij stil hoe / wat / waar die gemaakt worden, toch?

Grote kans dat deze door Brugman in Tubbergen geproduceerd worden. Kwaliteitsproducten uit Twente, daar mogen we trots op zijn! Brugman is met meer dan 50 jaar ervaring specialist op dit gebied en maakt deel uit van een internationale organisatie.

Ze zijn echter de Twentse mentaliteit niet verloren, laagdrempelig, schouders er onder, kwaliteit is de basis. Fijne collega’s en kans om door te groeien.

Kortom de plek waar je als productiemedewerker morgen aan de slag wil!

Wat ga je doen?

Als productiemedewerker werk je fulltime op de afdeling waar de paneelradiatoren worden geproduceerd. Jouw werkdag begint met overleg met je collega’s en teamleider.

Daarna ga je vol energie aan de slag. Het productieproces begint met het machinaal op maat maken van de panelen, de basis van een radiator.

Je bedient deze machine en plaatst de panelen vervolgens handmatig op de productielijn. Hier worden ze tot complete radiator gelast.

Aan het einde van de productielijn controleer je de radiator en test je op dichtheid. Pas dan geef je het product vrij. Afgekeurde producten worden, waar mogelijk, gerepareerd.

Daarnaast werk je aan de lasmachine. Hier zet je aansluitstukken op die zorgen voor het watertransport in een radiator. Af en toe spring je een uurtje bij op de inpakafdeling waar de radiatoren worden afgebouwd en verzendklaar worden gemaakt en je dag zit er alweer op.

een héél afwisselende baan dus!

Wij vragen :

 • fulltime (40 uur per week) beschikbaarheid in 2 ploegen
 • enige ervaring als productiemedewerker
 • technisch inzicht (opleiding en / of ervaring)
 • oog voor kwaliteit
 • voldoende kennis van de Nederlandse taal
 • Ons aanbod :

 • goed salaris : €12,25 br. p / u, ploegentoeslag, ADV toeslag, reiskostenvergoeding
 • fulltime, afwisselende baan in 2 ploegen met doorgroei in functie en salaris
 • kans op een vaste baan bij het bedrijf zelf
 • Lijkt deze baan als productiemedewerker in Tubbergen je geweldig? Wij horen graag waarom jij dé ideale kandidaat bent.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier