Verkoper bedrijfswagens regio Leeuwarden
Flexibility
Leeuwarden, NL
1 dag geleden

We zijn op zoek voor prachtig merk naar een bedrijfswagen verkoper in de regio Leeuwarden.. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de nieuwe bedrijfswagens.

Je rol zal enerzijds buiten de showroom zijn, het bezoeken van klanten en werven van nieuwe klanten en anderzijds ontvang je klanten en prospects in de showroom.

Je bent verantwoordelijk voor de acquisitie van nieuwe klanten en het onderhouden van bestaande klanten.

Als verkoper volg je de order en afhandeling vanaf het moment van afsluiten tot aflevering.

Wat vragen wij

Beschik jij over een klantgerichte verkoopstijl met enkele jaren ervaring binnen de verkoop van bedrijfsauto's. Heb je een MBO+ / HBO werk-

en denkniveau en ben je overtuigend, representatief, integer, initiatiefrijk en je hebt een sterke dosis

ondernemend vermogen. Heb je daarnaast ervaring met het DMS systeem (Autoline). Ben je woonachtig in de omgeving van het werkgebied en wordt je enthousiast van bovenstaande profielomschrijving, reageer dan!.

Wat bieden wij

Uitstekende arbeidsvoorwaarden! Naast een aantrekkelijk salaris met bonusregeling en bij de functie passende secundaire arbeidsvoorwaarden met o.

a. een auto van de zaak, kom je in deze uitdagende functie terecht in een onderneming waarin gedrevenheid en ondernemingszin sterk worden gewaardeerd.

Deze onderneming kenmerkt zich door een collegiale, informele werksfeer met alle mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling.

Interesse?

Mail dan je cv met motivatie naar rob.genefaas flexibility.nl of bij vragen over de functie kun je telefonisch contact met Rob Genefaas opnemen onder nummer 06-50203365.

Flexibility Eindhoven-Best is al geruime tijd hét uitzendbureau op het gebied van werving & selectie, uitzenden, referentieonderzoek, assessments en bemiddeling met ruime specialisatie binnen de automotive branche op landelijk niveau.

Wij zijn een modern uitzendbureau dat zich onderscheidt door zijn professionele en complete aanpak voor zijn opdrachtgevers.

Voor kandidaten biedt Flexibility Eindhoven-Best optimale ondersteuning bij het realiseren van een nieuwe loopbaanstap. Daarnaast zijn we ABU-lid en ISO-gecertificeerd.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier