Ervaren tegelzetter
Haldu Groep
Kelpen-Oler, Limburg
5 uur geleden

Werken als tegelzetter bij Haldu Groep

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een ervaren tegelzetter, uit de omgeving van Roermond, die tenminste een paar jaar ervaring in het vak heeft.

Onze opdrachtgever is verantwoordelijk voor een aantal renovatieprojecten in een weide omtrek rondom Roermond. En dáár hebben we jou nodig.

Jij bent namelijk de vakman die onze opdrachtgever uit de brand helpt met jouw vakwerk. De projecten die je voor onze opdrachtgever gaat doen, zijn renovatieprojecten in een bewoonde situatie.

Denk hierbij dus aan het opknappen van keukens, badkamers en toiletten.

Als het van beide kanten goed bevalt, kun je voor lange tijd voor onze opdrachtgever aan het werk en krijg je van hen een bedrijfsbus in bruikleen.

Werken via Haldu Groep

Bij Haldu Groep selecteren we de beste vakmensen en koppelen die aan de beste opdrachtgevers die vrijwel het hele jaar door werk hebben.

In ruil voor jouw talent, inzet en vakmanschap geeft jouw persoonlijke werkcoach bij Haldu Groep je alle begeleiding die je nodig hebt.

Van de sollicitatie tot de start op de bouw en vér daarna. Je krijgt daarnaast elke week precies op tijd je geld. Dat is waarvoor we het allemaal doen, want wij zijn er voor personeel!

Ben jij de tegelzetter die we zoeken? Kom je uit de omgeving van Roermond? En wil jij je steentje bijdragen aan deze klus?

Twijfel dan niet en solliciteer direct. Klik op de button Solliciteren voor deze job of stuur je motivatie en CV naar cv haldugroep.nl.

Heb je vragen over deze vacature of wil je meer informatie? Neem dan contact met onze recruiter Nick de Graaf. Hij is bereikbaar op 06-83302356.

Solliciteren voor deze job

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier