Tig Lasser
Concreeto
Ridderkerk, NL
6 dagen geleden

WIE ZIJN WIJ?

Concreeto is niet zomaar een uitzendbureau. Concreeto is duidelijke taal, afspraken nakomen, elke dag met plezier naar je werk én krijgen wat je verdient.

Wij kennen de branche, houden van aanpakken en bemiddelen in doorzetters. Bij ons ben je geen nummer, bij ons ben je collega! Alles moet kloppen. Zo simpel is het.

Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar een TIG Lasser met enige ervaring. Als TIG Lasser ben je verantwoordelijk voor het creëren van de perfecte lasnaden.

Je gaat secuur te werk en zorgt ervoor dat de opdracht op tijd af is en in top kwaliteit verkeerd. Je werkt aan verschillende projecten.

Onze klant ontwikkelt en produceert nieuwe innovaties in de zorgsector. Dit doen zij om de zorgsector elke dag weer een beetje beter te maken.

Zowel voor patiënt, maar ook voor de zorgprofessional. Het bedrijf levert innovatieve producten voor onder meer de afdelingen verloskunde, OK en de afdeling logistiek.

Daarnaast levert het bedrijf veel maatwerk oplossingen voor ziekenhuizen. Een aantal voorbeelden van producten die het bedrijf heeft gemaakt zijn brancards, trolleys, RVS instrumententafel en Mobilyzers.

Wat kan jij?

 • Created with sketchtool.Per direct beschikbaar
 • Created with sketchtool.Ervaring in TIG Lassen
 • WAT BIEDEN WIJ?

 • Created with sketchtool.Salaris conform CAO
 • Created with sketchtool.Fulltime werk
 • Created with sketchtool.Uitzicht op een vast dienstverband
 • Created with sketchtool.Leuke collega's
 • Wat nu?

  Nu rest nog maar één ding : werk maken van je nieuwe baan! Upload direct je CV door op de groene knop te klikken.

  Heb je nog vragen? Dan kun je ons bereiken op het nummer : 010-7200720 of stuur een mail naar info concreeto.nl.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier