Financieel Adviseur B voor de regio Veghel
Flexibility
Venray, NL
1 dag geleden

Voor een Grootbank zijn wij op zoek naar een Financieel Adviseur B voor de locatie Veghel

Ben jij een enthousiaste, leergierige en kritische Financieel Adviseur B? Wil jij klanten in adviesgesprekken vertrouwen geven bij het maken van financiële keuzes bij complexe vraagstukken?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

De functie :

Je bent fris en jong van geest, doet geen aannames, gaat onbevangen en zonder vooroordelen een gesprek in. Je weet dat klantsituaties niet gelijk zijn aan elkaar en gaat voor een gesprek op maat.

Je bent plug&play en beschikt over de benodigde Rabobank ervaring.

Dankzij jouw stijlflexibiliteit weet je klanten te bereiken aan de telefoon. In je gesprekken verken je de klantbehoefte en toets je of bestaande producten nog bij de situatie van de klant passen.

Zo help je de klant aan een passende oplossing. Vanzelfsprekend houd je de focus op resultaat met een optimale klantbeleving en kwaliteit.

Wat vragen wij

 • Minimaal HBO opleiding en werk- en denkniveau of MBO 4 i.c.m. met gedegen kennis en ervaring in gevraagde rol
 • Beschikbaarheid minimaal 32 uur
 • Naast de twee kerncompetenties Samenwerken en Klantbelang centraal stellen herken je in jezelf de volgende competenties of beschrijvingen :

 • Resultaten realiseren
 • Communicatiekracht
 • Passie tonen voor mensen
 • Ontwikkelt zichzelf en anderen
 • Je luistert oprecht naar jouw klant, stelt geen verantwoordingsvragen maar interessevragen. Je luistert naar het antwoord en bepaalt aan de hand daarvan vervolgvragen.

  Wat bieden wij

  Tijdelijk detacheringsopdracht, waarbij je in loondienst komt bij Flexibility. We bieden je een marktconform salaris voor deze functie.

  komt bij Flexibility in dienst op projectbasis.

  Ben je per direct beschikbaar en woon of werk je in de regio Veghel en wil je graag starten in deze rol dan kun je je CV mailen naar rene.

  bartelen flexibility.nl of contact opnemen op 06-14649775.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier