Functioneel Applicatiebeheerder GEO
Evides Waterbedrijf
Rotterdam, NL
3 dagen geleden

Jouw profiel

Als Functioneel Applicatiebeheerder vorm je de schakel tussen de interne klanten en de ICT afdeling. Je maakt de vertaalslag tussen wat de gebruikers willen en wat de ICT afdeling kan leveren.

Als Functioneel Applicatiebeheerder ben je daarom niet alleen een verbindende factor, maar tevens de drijvende kracht achter de motor van de organisatie.

Je draagt de verantwoordelijkheid voor de dagelijkse dienstverlening, de daarbij horende samenwerking met externe partijen en afhandeling van incidenten vanuit de business.

Op basis van de door jou geïnventariseerde risico’s stel je verbeterplannen op. Je werkt binnen agile teams aan verschillende projecten die erop gericht zijn de dienstverlening nog verder te versterken.

Dit betekent dat je middels een hoge mate van zelfstandigheid en ondernemerschap tot resultaten weet te komen en verschillende belangen bij elkaar kan brengen.

Het configureren van de applicatie(s) is dan ook een belangrijk onderdeel van de functie : jij richt de applicatie zo in dat interne klanten zo efficiënt mogelijk hun werkzaamheden kunnen uitvoeren.

Jij bent in staat om via de juiste kanalen de juiste informatie te achterhalen, zorgt er voor dat deze op een gedegen wijze wordt geïnterpreteerd en krijgt energie van de uitdagingen die je voorgeschoteld krijgt.

Je weet de samenwerking met jouw collega’s op een duurzame wijze in te richten, door de juiste specialisten te raadplegen en opgedane kennis vast te leggen voor andere collega’s in werkinstructies en documentatie in het eigen werkdomein.

Werken ten behoeve van het leveren van een primaire levensbehoefte maakt jou enthousiast en trots : je bent gemotiveerd om de kwaliteit doorlopend te ontwikkelen, initiatieven te nemen en blijft kritisch ten opzichte van de status quo.

Heb jij ...

 • hbo werk- en denkniveau (minimaal mbo-4-diploma)?
 • minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie?
 • aanvullende scholing in GEO-systemen, minimaal ArcGIS / ArcMAP, ArcGIS Pro en AutoCAD?
 • ervaring met (de meerderheid van) de volgende systemen : AutoCAD Map 3D en AutoCAD P&ID, diensten van het Kadaster (zoals KLIC-
 • WIN, BAG, BGT en GBKN) en programma’s als Citrix XenApp, Microsoft SQL-Server en Microsoft Windows Server?

  Ben jij ...

 • klantgericht naar zowel externe als interne partijen?
 • analytisch scherp, betrouwbaar en gericht op het verbeteren van de kwaliteit en het behalen van resultaten?
 • goed in staat om te werken binnen een dynamische omgeving?
 • een teamspeler die weet hoe opgedane kennis te implementeren en behouden?
 • Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Ons aanbod

  Deze functie is ingedeeld in de volgende schaal van de cao Waterbedrijven : 9.

  Het maximum bruto maandsalaris in deze schaal gebaseerd op een 40-urige werkweek is € €3.701. Daarnaast ontvang je circa 20% aan flexibel arbeidsvoorwaardenbudget.

 • Je kunt hier o.a. extra vakantiedagen mee kopen, het iedere maand uit laten keren of sparen en het in één keer laten uitkeren;
 • de keuze is aan jou! Evides biedt je verder prima arbeidsvoorwaarden met uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden, flexibele werktijden en een goede pensioenenregeling.

  Solliciteren

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier