Backoffice medewerker hypotheken
Randstad
DELFT, NL
2 dagen geleden

Voor een klein financieel adviesbureau zijn wij op zoek naar een (ervaren) backofficemedewerker hypotheken.

Als backoffice medewerker hypotheken ben je verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van de hypotheekaanvragen. Nadat een relatie de hypotheekaanvraag heeft getekend, onderhoud jij zowel persoonlijk, telefonisch als schriftelijk contact met de relatie.

In het contact met de relatie stel jij je proactief op, waarbij het uiteindelijke doel is het hypotheekproces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Wat ga je doen?

Je houdt je bezig met diverse administratieve werkzaamheden. Zo ben je verantwoordelijk voor het bijwerken en digitaliseren van dossiers en voer je ondersteunende werkzaamheden uit t.

b.v. de hypotheekadviseurs. Je onderhoudt zelfstandig contact met makelaars, notarissen, taxateurs en geldverstrekkers. Ook onderhoudt je dagelijks contact met relaties over de afwikkeling van hun hypotheek.

Daarnaast verzorg je de inkomende en uitgaande post.

Wat verwachten we van jou?

Je hebt minimaal een afgeronde MBO 4 opleiding en bent in het bezit van je Wft-basis diploma. Daarnaast heb je ofwel Wft vermogen ofwel Wft hypothecair krediet behaald.

Je hebt al een paar jaar werkervaring opgedaan in de financiële of bancaire sector.

Jij beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel in woord als geschrift. Engels is een pré. Daarnaast heb je ook goed cijfermatig inzicht en werk je accuraat en secuur.

Het betreft een fulltime functie, eventueel is 32 uur ook bespreekbaar. Ook goed om te weten, bij deze functie ga je direct in dienst bij het bedrijf!

Qua persoon zijn we op zoek naar een kwaliteitsgerichte teamplayer.

Ben jij gemotiveerd, flexibel en stressbestendig? Heb jij een paar jaar ervaring in de financiële of bancaire sector? En ben jij in het bezit van de gevraagde diploma’s?

Wij zien jouw sollicitatie met belangstelling tegemoet!

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Sanne Baart

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Continue" or "Continue with Google" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier