Allround medewerker kwekerij
IBN
Uden
1 dag geleden

Dit ga je doen

Je gaat helpen bij kwekerij voor winterharde tuinplanten. Je helpt mee in de kas en ondersteunt bij verschillende soorten werk.

Je verzorgt stek dat in een speciale bewortelingskas staat. Je zet trays met stek op de juiste plek neer. Ook controleer je of de verschillende soorten goed gescheiden blijven.

Je haalt onkruid tussen de planten weg. Je snoeit de planten en zorgt dat ze eventueel bemest worden. Je zorgt dat orders klaar worden gemaakt om ze af te leveren bij de klant.

Je controleert de orders. Na een opleiding te hebben gevolgd, kun je de voorkomende soorten zelfstandig knippen. Je houdt rekening met de hygiënemaatregelen tijdens je werk.

Je werkt van 8.00 tot 17.00 uur in een kleine groep in de kas of in de werkruimte met meerdere collega’s. De kwekerij is op zoek naar meer medewerkers.

Afhankelijk van je talenten krijg je taken die het beste passen bij jouw mogelijkheden.

Dit ben jij

Je bent enthousiast en handig. Na een opleiding kun je zelfstandig aan het werk in de kwekerij.

Werkzaamheden kunnen vaak zittend uitgevoerd worden, in de kassen loop en sta je veel, dus dit is voor jou geen probleem.

Ook is het voor jou mogelijk om verschillende werkhoudingen aan te nemen en veel te bukken. Je kunt gemakkelijk schakelen tussen verschillende werksoorten of werkzaamheden.

Je werkt graag samen met collega’s om samen voor een mooi eindproduct te zorgen.

Dit krijg je van ons

Deze vacature stellen wij speciaal beschikbaar voor kandidaten die behoren tot de doelgroep Wsw, Wajong of Participatiewet.

We beginnen daarom altijd met een gesprek waarin we kijken naar jouw mogelijkheden. Op basis hiervan worden je salaris en andere arbeidsvoorwaarden bepaald.

In deze functie :

 • Een salaris van € 1.725,00 bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek. Je exacte salaris is afhankelijk van je opleiding, kennis en ervaring.
 • Het aantal uren dat je wilt werken is bespreekbaar.

 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een goede pensioenregeling.
 • 23 vakantiedagen.
 • Alle benodigdheden voor het uitoefenen van je functie, zoals werkkleding.
 • Een compleet en passend pakket met opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden via het IBN Leerhuis.
 • Volop aandacht voor jouw gezondheid, onder meer met kookworkshops, sportieve activiteiten en een aantrekkelijke regeling voor bedrijfsfitness.
 • Deelname aan het IBN Fietsplan.
 • 8% vakantiegeld en 6,75% eindejaarsuitkering.
 • Soms begin je eerst met een proefplaatsing van 3 maanden, voordat je een arbeidsovereenkomst krijgt. Hoe dit precies zit, leggen we je graag uit tijdens een eerste kennismaking.

  En mocht het met deze vacature niet lukken, dan zijn er vast andere mogelijkheden voor jou om bij of via IBN aan de slag te gaan.

  Werk aan jouw toekomst bij IBN

  Bij IBN bouw je aan je loopbaan. Vanuit je eigen talenten. We leiden je op tot vakkracht, zodat je aan de slag kunt bij een werkgever uit ons netwerk.

  Of bij onze eigen teams voor bijvoorbeeld schoonmaak, groenonderhoud en assemblage. Kortom : we geven jou een leuke baan én mooie kansen voor je toekomst.

  Bekijk de verhalen van de mensen die jou voorgingen.

  Lijkt dit je een leuke baan?

  Reageren kan heel makkelijk via de sollicitatiebutton op deze pagina.

  Kom kijken in onze kwekerij

  Vacature overzicht Sollicitatieformulier

  Deel deze pagina :

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier