Huiskamerassistent – De Veldspaat
Lentis
Groningen
22 uur geleden

Ben jij de huiskamerassistent die wij zoeken?

Wij zoeken een nieuwe collega voor onze psychogeriatrische afdelingen in de Veldspaat in Groningen. We zijn op zoek naar een huiskamerassistent voor gemiddeld tot (max.

uren per week, die goed in teamverband kan werken. Binnen Dignis werken we met een nieuwe functiegroep ten aanzien van huiskamer bezetting.

We vinden het belangrijk dat er nabijheid wordt geboden aan de bewoners en dat er aandacht is voor hun welzijn. Als huiskamer assistent heb je aantoonbare affiniteit met de doelgroep en beschik je minimaal over een MBO werk en denkniveau 2.

Daarnaast is kennis op het gebied van dementie een pré en ben je bereid je hierin te scholen. De competenties waarover je beschikt zijn luisteren, communicatief vaardig, samenwerken en initiatief.

Ons werk draait om onze bewoners. Bij Dignis willen we hen altijd en iedere dag de beste zorg geven. Spreekt dit je aan? Dan ontmoeten we je graag.

Wat houdt de functie in?

Jij levert een bijdrage aan het creëren en bewaken van een veilig en prettig gevoel op de huiskamer. Je levert een actieve bijdrage aan een gastvrije sfeer zodat bewoners zich welkom en thuis voelen.

Daarnaast verricht je voorkomende huishoudelijke werkzaamheden volgens de HACCP richtlijnen en bied je begeleiding bij de maaltijden en activiteiten.

Wij hebben veel te bieden

Een dienstverband voor bepaalde tijd, voor de duur van één jaar, hierna zijn er mogelijkheden tot verlenging.

Wij vinden het bij Lentis belangrijk dat onze medewerkers ruimte krijgen voor eigen ontwikkeling en ambities. Hierover gaan wij graag met je in gesprek.

Dat vullen we aan met :

 • Een salaris dat is ingedeeld in FWG , conform de cao VVT;
 • Een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Naast een breed scala aan; opleidingsmogelijkheden kun je denken aan : tablet- / laptop-regeling, fitness abonnement, fietsplan, korting bij (zorg)verzekeringen;
 • Aan het einde van het jaar krijg je bij ons een eindejaarsuitkering van 8,%, deze kun je desgewenst gebruiken om de cao-vergoeding voor woon-werkverkeer te verhogen;
 • De mogelijkheid tot het volgen van online trainingen en cursussen;
 • Deelname aan activiteiten, projecten en opleidingen vanuit Lentis Leefstijl;
 • De mogelijkheid om deel te nemen aan aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier