Stage Business Support Private Banking ABN AMRO MeesPierson
ABN AMRO
Rotterdam
6 dagen geleden

In het kort

Dus jij bent graag de drijvende kracht achter topprestaties? Daar moet je wat mee doen! Ondersteun de Private Bankers, Beleggers en assistenten van ABN AMRO MeesPierson op operationeel gebied in onze klantbediening bij Business Support : daar help je niet alleen onze vermogende klanten mee vooruit, maar steek je zelf ook nog enorm veel van op.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Samen met je collega’s van Business Support en WorkForceManagement bepaal je welke operationele en administratieve taken jij voor onze klanten die dag gaat oppakken en afhandelen.

Business Support is een nieuwe afdeling in opbouw binnen Private Banking ABN AMRO MeesPierson, dus naast het uitvoeren van de werkzaamheden mag je meebouwen en meedenken over hoe we onze activiteiten het best kunnen uitvoeren en hoe wij ons werk zo goed en efficiënt mogelijk kunnen doen.

De werkzaamheden bevatten :

 • Het in beeld brengen van de klant;
 • Het afhandelen van eenvoudige vragen en verzoeken van onze klanten;
 • Het voor je rekening nemen van operationele en administratieve taken.

  Wie ben jij?

  Heb jij lef en ben jij nieuwsgierig genoeg om te onderzoeken, experimenteren en leren wat het beste is voor de klant? Ben jij daarnaast proactief, ondernemend en communicatief goed overlegd?

  En werk je tot slot zorgvuldig? Dan zijn wij op zoek naar jou! Verder :

 • Ben jij waar onze klanten en collega’s op kunnen bouwen;
 • Heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
 • Volg je een opleiding op het niveau van HBO / WO ;
 • Zoek je vanaf september 2022 een meewerkstage voor minimaal 20 weken;
 • Ben je minimaal 4 dagen per week beschikbaar om mee te werken.

  Wat bieden wij?

  Wij bieden jou een mooie stage, zowel op kantoor als digitaal. Op dit moment is thuiswerken de norm. We hebben een digitaal Onboardingsprogramma ontwikkeld zodat nieuwe stagiair(e)s zich snel onderdeel van het team voelen.

  Er is volop ruimte om te leren en te groeien, in beide omgevingen kun jij een schat aan ervaring opdoen. Uiteraard onder uitstekende begeleiding van je stagebegeleider en naaste collega’s.

  Bij je stage draait het niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennis en praktijkervaring, maar je werkt ook actief aan je professionele ontwikkeling en het vergroten van je netwerk.

  CASt, de Club ABN AMRO Stagiairs, organiseert zowel inhoudelijke als sociale (online) evenementen. Daarnaast worden er maandelijks Go & See’s georganiseerd om kennis te maken met verschillende afdelingen binnen ABN AMRO, zo leer je de bank nog beter kennen.

  Ook krijg je de mogelijkheid om via de ABN AMRO Academy je hard skills verder te ontwikkelen door middel van uitdagende e-learnings.

  Tot slot ontvang je van ons een mooie stagevergoeding.

  Begin bij ons

  Werken bij ABN AMRO betekent werken aan projecten die ertoe doen. Werk dat impact heeft op miljoenen klanten. En daarvoor hebben we mensen nodig die een verschil kunnen maken.

  Mensen zoals jij. Want er is nog een wereld te winnen.

  Interesse? Reageer dan nu op deze vacature via de online sollicitatiebutton. Vragen? Neem voor meer informatie contact op met het Stagebureau via : 030 23 27 548 of abnamro.

  meespierson.stages nl.abnamro.com

  MeetYourFuture

  Gelijke kansen voor iedereen

  Het succes van onze organisatie staat of valt met de kwaliteit van onze mensen en de ideeën die zij hebben. Echt verrassende inzichten en innovatieve oplossingen voor onze klanten ontstaan door een samenspel van culturen, kennis en ervaring.

  Daarom is diversiteit voor onze organisatie ontzettend belangrijk. Om ervoor te zorgen dat alle collega’s binnen ABN AMRO hun kwaliteiten kunnen ontplooien, stimuleren we een inclusieve cultuur waarin iedereen zich betrokken en gewaardeerd voelt.

  Disclaimer externe recruitmentbureaus

  Externe recruitmentbureaus dienen een overeenkomst met ABN AMRO BANK N.V. te hebben getekend, uitgegeven door een Talent Acquisition Specialist, om CV’s te mogen indienen.

  Daarbij mag alleen een CV worden ingediend wanneer het bureau is uitgenodigd door een Talent Acquisition Specialist om mee te zoeken naar geschikte kandidaten.

  Alle ongevraagde CV’s die buiten deze voorwaarden worden aangeboden zullen als eigendom van ABN AMRO BANK N.V. worden beschouwd.

  ABN AMRO BANK N.V. is hierbij geen plaatsingskosten verschuldigd.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier